PSD = PCR

Raportul Armaghedon, pentru care s-a facut puscarie in Romania lui Iliescu si NastaseAnul 2002 este crucial pentru Romania atat in ceea ce priveste imbunatatirea vietii economico - sociale, cat si in privinta integrarii tarii noastre in NATO. Nu putem sa nu sesizam ca in calea ambelor deziderate ale Poporului Roman se ridica o serie de oprelisti pe care, numai cunoscandu-le, opinia publica si factorii de decizie din Romania le vor putea inlatura.
1. Transformarea PSD in partid stat.
2. Conducerea discretionara a tarii exercitata de seful partidului majoritar si al Guvernului.
3. Asemanarea comportamentala tot mai accentuata intre Adrian Nastase si Nicolae Ceausescu.
4. Averile considerabile si luxul afisat de liderii PSD de la nivel central si local, in contradictie cu nivelul de trai precar al majoritatii populatiei.
5. Coruptia institutionalizata si presiunile in crestere, la nivel central si local, in vederea colectarii de fonduri pentru partidul de guvernamant.
Pornind de la aceste 5 puncte care se regasesc si in majoritatea analizelor de tara care se fac la nivelul institutiilor internationale si a ambasadelor marilor puteri la Bucuresti, unele chestiuni aparand cu foarte mare claritate, impotriva uzantelor diplomatice, in discursul unor personalitati ca Lordul George Robertson secretarul general al NATO si Michael Guest ambasadorul SUA, vom prezenta periodic diverse aspecte care pot lamuri anumite chestiuni.
--------------------------------------------------------------------------------
Nota referitoare la situatia materiala a familiei Nastase si a legaturilor cu diversi oameni de afaceri.
Familia Nastase dispune de 4 locuinte de lux in Bucuresti si provincie:
- Str. Jean Texier nr 4 - Sotii Nastase au locuit cu chirie in aceasta locuinta inainte de 1989 si au cumparat-o ulterior. In prezent aici isi au sediul Cabinetul de avocatura Adrian Nastase si Fundatia Romania mileniului trei condusa de dna. Dana Nastase;
- Vila de vacanta in statiunea montana Cornu construita de sotii Nastase la inceputul anilor 90;
- Str. Aviator Petre Cretu nr. 60 imobilul revendicat de mama dlui. Adrian Nastase in justitie si obtinut prin hotarare judecatoreasca in 1994, apartine de fapt dlui Nastase, desi, fictiv, mama primului ministru a vandut acest imobil dnei. Dana Maria Barb, sora dlui. Nastase;
-Str. Maresal Prezan nr. 4, locuinta de protocol pe care dl. Nastase o ocupa din 1992 in calitate de demnitar.
Familia Nastase are in constructie 2 imobile de lux:
-Hotel de lux in Predeal, str. Muncii. In constructie (S.C. EDILCONST-Campina). Urmeaza a fi finalizat pana la sfarsitul lunii Ianuarie 2002.
-Imobil de 6 nivele pe strada Muzeul Zambaccian nr. 16, langa Televiziunea Romana. In constructie.
In legatura cu acest imobil exista date certe cu privire la modul fraudulos prin care dl. Adrian Nastase a intrat in posesia terenului pe care se realizeaza constructia, fiind intrunite toate elementele constitutive ale unei operatiuni de spalare de bani. Astfel, in anul 1998 proprietarii de drept ai terenului in suprafata de 700 m.p. si cu o valoare de piata de circa 400.000 de dolari vand acest teren pentru numai 2.000 de dolari unui intermediar, care, dupa numai o luna revinde terenul, cabinetului de avocatura Adrian Nastase pentru echivalentul in lei a sumei de 10.000 de dolari.
Aceasta manevra "clasica" in zona afacerilor imobiliare mascheaza fie o "spaga" de 400.000 de dolari primita de dl. Nastase pe aceasta cale, fie spalarea de catre acesta a sumei de 400.000 de dolari obtinuti anterior si pe care nu putea sa-i justifice. Construirea de catre dl. Nastase a acestui imobil a facut obiectul unui articol de presa, relevant fiind faptul ca in dreptul la replica pe care Primul Ministru l-a dat ulterior in acelasi ziar, acesta evita orice precizare cu privire la modul in care a "reusit" sa cumpere cu 10.000 de dolari terenul care valora 400.000 de dolari.
Colectia de arta a familiei Nastase este apreciata, in cercurile cunoscatorilor, la aprox. 2.000.000 de dolari (circa 65 miliarde lei).
Cunoscuta fiind apetenta aproape patologica a dlui. Adrian Nastase pentru obiecte de arta, cu ocazia zilei sale aniversare acesta a primit astfel de cadouri evaluate la 300.000 de dolari (circa 9,6 miliarde lei)
- Exista informatii privind participarea celor doi soti Nastase ca actionari importanti la o serie de societati comerciale cu profil agricol din judetele Calarasi si Ialomita, precum si la S.C. Murfatlar S.A., familia Nastase intrand in posesia acestor actiuni in urma decesului lui Angelo Miculescu, tatal dnei. Nastase (fost ministru al Agriculturii inainte de 1989)
- Costurile scolarizarii copiilor familiei Nastase se ridica la valoarea de 20.000 de dolari pe an echivalentul a circa 650 milioane lei. Cei doi fii ai domnului Adrian Nastase invata la Scoala Americana Internationala din Bucuresti.
Este cunoscuta usurinta cu care cei doi soti Nastase cheltuiesc sume exorbitante, ceea ce indica existenta unor venituri importante care nu se justifica prin salariul dlui. Adrian Nastase sau prin castigurile cabinetului de avocatura al acestuia.
-Subscrierea de catre dl. Adrian Nastase a sumei de 102 milioane lei pentru achizitionarea de actiuni la Dracula Parc.
-Donarea sumei de un miliard de lei pentru repararea unei manastiri. (Aceasta donatie s-a facut prin intermediul Fundatiei Romania mileniului trei, condusa de dna. Nastase, fundatie prin care s-au derulat sume de mai multe zeci de miliarde de lei pe parcursul anului 2001.)
-Achizitionarea de catre dl. Adrian Nastase de obiecte de arta, suveniruri, imbracaminte cu sume de ordinul miilor de dolari cu ocazia deplasarilor in strainatate inca din perioada 1992-1996.
- In acest sens se detin informatii ca sotii Nastase au efectuat in perioada 1995-1996 mai multe deplasari la Istanbul, folosind un avion al unei companii private pentru perfectarea unor afaceri si achizitionarea unor obiecte de arta. La Istambul persoana de sprijin era dl. Oreste Ungureanu, seful Agentiei Economice din Turcia.
Informatiile despre sursele de venituri ale familiei Nastase sunt legate de relatiile celor doi cu o serie de oameni de afaceri din Romania.
- In perioada 1993 - 1995 a existat o apropiere intre dl. Adrian Nastase si Sever Muresan concretizata dupa afirmatiile acestuia din urma prin oferirea unor importante sume de bani dlui. Adrian Nastase, care a pretins ca banii respectivi sunt folositi pentru finantarea partidului. Relatia a fost intrerupta de catre dl. Nastase la interventia dlui. Viorel Hrebenciuc (atunci Secretar General al Guvernului), care l-a informat pe dl. Nastase despre iminenta izbucnire a unui scandal financiar legat de Sever Muresan si Banca Dacia Felix.
- Inca de la inceputul anilor '90 o puternica prietenie leaga familia Nastase de contoversatul om de afaceri Alexandru Bittner. Aceasta prietenie s-a materializat intr-o serie de afaceri derulate de catre acesta din urma si intermediate de dna. Nastase si de dl. Sorin Tesu omul de incredere al familiei Nastase actualmente Sef de Cabinet al primului ministru. Alexandru Bittner a afirmat in mai multe randuri ca in perioada 1997-2000 a finantat periodic familia Nastase cu sume cuprinse intre 5000 si 10000 de dolari, sume transmise fie direct dnei. Nastase, fie prin intermediul lui Sorin Tesu. In prezent, firme apartinand lui Bittner Alexandru
desfasoara afaceri cu diverse regii sau societati cu capital de stat cum sunt: Petrom si RAPPS, afaceri mijlocite si de a caror buna desfasurare se ocupa Sorin Tesu.
- In anul 1999 Directorul General al Petrom, Ioan Popa, l-a abordat pe dl. Adrian Nastase propunandu-i sa finanteze partidul, in schimbul mentinerii in functia de director dupa castigarea alegerilor de catre PDSR. Este cunoscut faptul ca Popa Ioan i-a dat dlui. Nastase sume de ordinul zecilor de miliarde de lei, gestionarea acestor sume in folosul partidului, sau in folos personal, fiind la discretia actualului prim ministru. Nu avem informatii cu privire la modalitatile prin care se efectuau platile de catre Popa, ceea ce ne face sa banuim ca acestea erau facute nemijlocit. Nu exista informatii in legatura cu continuarea platilor efectuate de Popa si dupa alegerile din 2000. Relatia Nastase - Popa s-a intarit continuu, incat primul ministru a afirmat in doua randuri, in prezenta unui cerc restrans de ministri si de lideri PSD, ca de Petrom se ocupa el personal si ca orice chestiune legata de Popa sau de Petrom trebuie discutata direct cu el pentru ca numai el decide in aceste chestiuni.
- Dl. Adrian Nastase a fost in relatii apropiate cu omul de afaceri romano-francez Adrian Costea, pe care l-a cunoscut prin intermediul lui Virgil Magureanu.
Pana in anul 1997 dl. Adrian Nastase l-a vizitat de mai multe ori pe Costea la Paris sau Deauville, singur sau impreuna cu dna. Nastase, de fiecare data costul sejurului si al cumparaturilor efectuate de cei doi fiind acoperit de omul de afaceri. Adrian Costea a afirmat la Paris intr-un cerc restrans, in cursul anului 2000, ca inainte de alegerile din 1996 i-a adus dlui. Nastase la Bucuresti, in cateva randuri, bijuterii de mare valoare si doua lingouri de aur, lasand sa se inteleaga ca nu intotdeauna i-a rambursat contravaloarea acestor bijuterii. Tot el a afirmat in mai multe randuri ca fraudarea BANCOREX cu circa 6 milioane de dolari in urma unei afaceri cu motorina intre Costea si statul roman, si care a constituit obiectul unui proces in care au fost acuzati Temesan si doi secretari de stat din perioada 1992-1996, a fost facuta la initiativa si cu implicarea lui Angelo Miculescu, tatal dnei. Nastase, in prezent decedat. Adrian Costea considera ca unul dintre principalii vinovati pentru problemele pe care le-a avut cu justitia franceza este dl. Adrian Nastase si l-a acuzat public pe acesta de ingratitudine.
-Pana in 1996 principalul interlocutor al lui George Constantin Paunescu in PDSR a fost Viorel Hrebenciuc. La inceputul anului 2000, G.C. Paunescu aflat in SUA l-a contactat direct pe dl. Adrian Nastase oferindu-si serviciile si propunandu-i diverse colaborari. Este de notorietate faptul ca G.C. Paunescu s-a oferit sa sponsorizeze vizitele in SUA ale dlui. Adrian Nastase si Presedintelui Ion Iliescu, dar ca, in final nu a achitat organizatorilor vizitelor (firma Eurasia Group) decat o parte din totalul de 205.000 dolari, ceea ce l-a determinat pe Ian Bremmer, presedintele Eurasia Group, sa se adreseze direct primului ministru. Dl. Bremmer se adresa dlui. Nastase cu "Draga Adrian" si, scuzandu-se pentru ca-l retine cu astfel de probleme, suma fiind relativ mica pentru dl. Nastase, incheia rugandu-l pe acesta "sa-si foloseasca autoritatea morala pe care o are asupra Paunestilor" pentru a-i determina sa-si achite datoriile. Din informatiile pe care le avem, dl. Nastase a incercat sa faca presiuni asupra lui G.C. Paunescu pentru a-l determina sa plateasca, dar acesta a refuzat reprosandu-i primului ministru ca face aceste demersuri uitand tot ce a facut Paunescu pentru PDSR si pentru dl. Adrian Nastase personal. In final, se pare ca suma a fost achitata de o firma americana cu care Paunescu intentiona sa deschida un post de televiziune in Romania, aceasta firma intrerupand ulterior orice afacere cu G.C. Paunescu. Consecinta acestui scandal a fost racirea relatiilor intre dl. Nastase si Paunescu.
-Este cunoscuta relatia dintre familia Nastase si Gigi Netoiu, relatie intretinuta mai ales de prietenia dintre dna. Nastase si dna. Luchi Grigorescu, concubina omului de afaceri. Si in acest caz, se vorbeste despre sume mari de bani primite de dna. Nastase in urma facilitarii unor afaceri ale lui Gigi Netoiu.
- Un alt afacerist care are legaturi stranse cu dl. Nastase este Gheorghe Dimitrescu. Dl. Dimitrescu este vicepresedintele si unul dintre patronii firmei Jaro International. Aceasta este compania de transport aerian implicata in afacerea de contrabanda cu tigari cunoscuta sub numele de "Portelanul". Intre februarie si noiembrie 1996, 14 transporturi de tigari, continand 35.000 de baxuri, au fost aduse, prin intermediul companiei Jaro, la Baneasa, de unde, sub acoperirea unor transporturi de portelan, erau trimise in Occident. In mai multe randuri compania lui Gheorghe Dimitrescu s-a ocupat de transportul dlui. Nastase si a familiei acestuia. In urma cu cativa ani, dl. Adrian Nastase impreuna cu dna. Nastase au facut o excursie in Tibet
prin intermediul Jaro International. Pentru a-i recompensa serviciile, primul ministru l-a numit pe Gheorghe Dimitrescu consul general al Romaniei la New York.
- Incepand cu anul 1996, Sorin Ovidiu Vantu l-a finantat pe dl. Adrian Nastase cu sume cuprinse intre 3.000 si 5.000 de dolari lunar. Aceasta finantare a fost intrerupta de catre dl. NASTASE in septembrie 2001 din cauza riscurilor mari de expunere.
Datorita marii mediatizari a relatiilor oculte intre omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu si clasa politica romaneasca, dorim sa prezentam cateva aspecte mai putin cunoscute. Actualul scandal este o etapa in cadrul razboiului din PSD intre Ion Iliescu si Adrian Nastase in care acesta din urma avand si o echipa de sprijin mult mai competitiva a reusit sa puncteze decisiv indreptand atentia opiniei publice aproape exclusiv asupra oamenilor politici din anturajul Presedintelui Romaniei. In realitate, relatii pecuniare cu Sorin Ovidiu Vantu au avut alaturi de dl. Adrian Nastase si persoane din anturajul acestuia, printre ei figurand: Viorel Hrebenciuc, Miron Mitrea, Dan Ioan Popescu, Ovidiu Musetescu, Dan Matei Agathon, Sorin Tesu. Ingrijorat de scandalul tot mai mare din jurul numelui sau, dar si de racirea brusca a relatiilor cu Primul Ministru, Sorin Ovidiu Vantu a facut presiuni asupra acestuia in cursul lunilor noiembrie si decembrie 2001, pentru a-l determina sa-si respecte promisiunile de protectie facute inca din anul 2000. La sfarsitul lunii decembrie a anului trecut, considerand iremediabil compromisa relatia cu dl. Adrian Nastase si iritat de informatiile pe care le avea ca Mihai Iacob, adversarul sau, este sustinut de Primul Ministru, Sorin Ovidiu Vantu a hotarat sa-l atace pe dl. Nastase, anuntand dezvaluiri extraordinare pentru inceputul anului 2002 dezvaluiri menite sa duca la caderea Guvernului. In ultimele zile ale anului trecut si in primele zile ale noului an s-au purtat negocieri intense intre reprezentanti ai Primului Ministru si Sorin Ovidiu Vantu. In substanta, Primul Ministru i-a promis omului de afaceri ca va fi protejat in continuare si ca, in plus, studiaza cateva planuri de a-l scoate pe Sorin Ovidiu Vantu de sub presiunea opiniei publice, cerand in schimb asigurari ferme ca numele sau si ale persoanelor din anturajul sau nu vor fi facute publice de catre omul de afaceri.
Reactia lui Sorin Ovidiu Vantu s-a vazut la emisiunea Antenei 1, pe care a decis ca nu este bine sa o contramandeze, dar in care nu a facut nici o dezvaluire. Atacul impotriva primului ministru din finalul emisiunii, care nu a adus nimic in plan informativ, a fost menit sa indeparteze suspiciunile legate de un acord intre dl. Adrian Nastase si Vantu.
Interesant in acest context este si avertismentul transmis in direct la televiziunea OTV duminica 6 ianuarie, de catre adversarul lui Vantu, Mihai Iacob, care, informat despre acordul realizat in ultimul moment intre dl. Adrian Nastase si Sorin Ovidiu Vantu a anuntat ca detine casete video cu inregistrarea unor intalniri din Delta Dunarii intre Vantu si o serie de personaje extrem de importante pe care a refuzat sa le nominalizeze precizand ca numele lor reprezinta asigurarea lui pe viata. Din informatiile pe care le detinem si care provin din imediatul anturaj al lui Sorin Ovidiu Vantu aceste personaje filmate de Mihai Iacob sunt:
Primul Ministru - Adrian Nastase,
Ministrul Transporturilor si al lucrarilor publice - Miron Mitrea,
Ministrul Privatizarii - Ovidiu Musetescu,
Ministrul Turismului - Dan Matei Agathon.
Inregistrarile au fost facute in primavara si vara anului 2001.

Director webDirector Web Romanesc gratuit DoFollow. Aprobare rapidaJocuri Onlinehttp://rodirector.net/Director Afaceri
Jocuri de strategieDirector WebBlogg-uriDirector Web DMOZ Style
StatusuriPhotographers Directory by PhotoLinks


Articole pe aceeasi tema


Despre un alt pesedist ‘sarac si cinstit’
Multumim PSD-ului si Curtii Constitutionale pentru cresterea preturilor
România sub ocupatia baronilor pesedisti
Despre un pesedist ‘sarac’ si averea sa ‘micuta’ si ‘muncita’
România furata de baronii pesedisti
Va fi exclusa România din Consiliul Europei?
Chiar suntem condamnati sa colaboram cu calaii României, adica fostii bolsevici?
De ce Ion Tiriac a fost prieten cu fostul încasator de spagi Adrian Nastase
Guvernarea Nastase – un model de stat mafiot, în care demnitarii au facut ce-a vrut muschiul lor
Dupa ce au izolat România de lumea civilizata, gorilele bolsevice se pregatesc de o noua mineriada
Bugetarii si pensionarii platesc pretul neaplicarii rezultatelor Referendumului din noiembrie 2009
Despre un personaj al sistemului ticalosit Iliescu-Nastase
Pentru neocomunistii din PSD proprietatea a fost si este un moft
Fostii comunisti fac legea si legile în Parlamentul României democratice
Sforarul rosu al capitalismului de cumetrie
În 2008, prin presiuni, santaj, trafic de influenta si ignoranta ‘boborului’, au obtinut pesedistii mandate de parlamentari
Pe neocomunistii din PSD si pe PNL-istii rosii îi doare-n cot de rezultatele Referendumului din 2009
Cum abordam Politica si care-i tariful
Fostii comunisti au facut mereu legea în România, cica democratica si civilizata
Cum promovau pesedistii posibili infractori în posturile înalte ale guvernarii
Democratia originala din România înseamna dictatura prostiei
Cosmin Gusa, kaghebistul ratat al politicii românesti
Aproape totul despre Adrian Nastase, cel mai corupt dintre prim-ministrii României (VI)
Aproape totul despre Adrian Nastase, cel mai corupt dintre prim-ministrii României (V)
Aproape totul despre Adrian Nastase, cel mai corupt dintre prim-ministrii României (IV)
Aproape totul despre Adrian Nastase, cel mai corupt dintre prim-ministrii României (III)
Aproape totul despre Adrian Nastase, cel mai corupt dintre prim-ministrii României (II)
Aproape totul despre Adrian Nastase, cel mai corupt dintre prim-ministrii României (I)
Smecheri de PSD=PCR (I)
20 de ani într-o Românie a neocomunistilor si fostilor securisti
Antenele fostei Securitati
Nu Geoana
Ignoranta unui Prostanac
Prostanacul si românii
Urmasii fostilor criminali din 1989 s-au reîntors la Timisoara (locul faptei)
PSD-ul – umbrela lui Omar Hayssam
Alte detalii ale votului din 22 noiembrie 2009
Candidatii la Presedintia României (VII)
România se poate schimba în bine prin educatie, nu prin alegerea de prostanaci
Greva de la metrou – o noua diversiune a pesedistului Ion Radoi, liderul sindicatului “Metrorex”
Candidatii la Presedintia României (V)
Candidatii la Presedintia României (IV)
Sorin Oprescu – un securist cu acte în regula
Prostanac 000 - un film horror pentru România
Suntem iarasi ce am fost si mai mult decât atât
Guvernul PSD de la racoare
Adevaratul program de guvernare al PSD
Cât de “profesionisti” si corupti erau “anticoruptii” lui Adrian Nastase
Buncarul lui Adrian Nastase
Ardeleni si ragateni
În tara "Prostanacului", “baietii destepti” o duc bine
“Specialistii” guvernarii Nastase-Iliescu
Neocomunistii din PSD si fondurile europene
Neocomunistii din PSD si banii altora
Tovarasii din PSD la aceeasi masa cu “tâmpitii”
Neocomunistii din PSD si modelul rusesc
19 ani de la instaurarea “democratiei bâtei”
Neocomunistii din PSD fac legea în România
Dovezi si temeiuri reale pentru care spagarii lui Nastase trebuie rechemati la DNA
Neocomunistii din PSD si capul lor de lista la europarlamentare Adrian Severin
Ce-ar fi fost într-o posibila guvernare pesedista
Neocomunistii din PSD si reforma învatamântului
Oprescu si-a rupt coltii în terasa de fite a lui Andrei Nastase
Geoana îsi justifica, din nou, porecla
România anului 2008 – arie în care infractorii sunt protejati
Spagile din guvernarea Nastase negociate în stil mafiot
Fosta securitate comunista lucreaza pentru Ei
Cu un pesedist la Interne e clar ca legea va ramâne apanajul fraierilor
Oamenii guvernarii securisto-comuniste Adrian Nastase (III)
Oamenii guvernarii securisto-comuniste Adrian Nastase (II)
Oamenii guvernarii securisto-comuniste Adrian Nastase (I)
Ce înseamna o tara de care sa fii mândru?
Acesti infractori care ne-au guvernat sau ne guverneaza (I)
Atâta vreme cât în România ponderea infractorilor si a asistatilor sociali depaseste 30%, pesedeii vor fi în Parlament si la împartit cascavalul
Cine nu doreste aflarea adevarului despre fostii turnatori si securisti: pesedistii, urmasii comunistilor
Faptele de arme ale celui mai corupt dintre prim-ministrii României de dupa ’89 (IV)
Faptele de arme ale celui mai corupt dintre prim-ministrii României de dupa ‘89(III)
Faptele de arme ale celui mai corupt dintre prim-ministrii României de dupa ‘89(II)
Faptele de arme ale celui mai corupt dintre prim-ministrii României de dupa ‘89 (I)
Cenzura pesedista din anii 2001-2004
Un pesedist încalca legea – pleonasm evident (VII)
Limba româna nu-i pentru “valorile” pesedeului
Greselile, care se uita, se repeta (III)
Greselile, care se uita, se repeta (II)
Greselile, care se uita, se repeta
In 30 noiembrie 2008, sa votati bine!
Parlamentar PSD în “slujba poporului”
Lupul în haine de oaie
Din nou despre guvernarea securisto-comunista Adrian Nastase
Micsunica fara frica (de lege) sau ‘valorile’ PSD(=PCR)-ului în actiune
Un pesedist încalca legea – pleonasm evident (VI)
Un pesedist încalca legea – pleonasm evident (V)
Un pesedist încalca legea – pleonasm evident (IV)
Un pesedist încalca legea – pleonasm evident (III)
Un pesedist încalca legea – pleonasm evident (II)
Un pesedist încalca legea – pleonasm evident (I)
În România bananiera a psd-ului, legea e un pres
In caz ca veti vota vreodata
Stenogramele PSD (controlul presei)
Stenogramele PSD (controlul justitiei)
Raportul Armaghedon: serviciile secrete (II)
Raportul Armaghedon: serviciile secrete (I)
Mafioti din PSD, care au condus România spre ruina (I)
Raportul Armaghedon: ce face si drege Nastase de nu intram in NATO
Raportul Armaghedon: situatia armatei romane
Stenogramele PSD (II)
Raportul Armaghedon: manevrele lui Sorin Ovidiu Vantu
Din culisele urmasului PCR: stenogramele PSD (I)
Raportul Armaghedon: Media (II)
Raportul Armaghedon: Media (I)
Sex si santaj în Famiglia PSD (preluare din Cotidianul)
Vom fura si vom fi liberi
Sa nu uitam
Cum instituie baronii pesedisti propria lege in judetele unde domnesc
Victor Ponta, un demn urmas al coruptului Adrian Nastase
De câti pesedisti este nevoie pentru a distruge România
Unde s-au dus banii bugetarilor dupa 1989
Cum ar fi (a fost) în RPR (Republica Pesedista România)
Realitatea TV, acum sub controlul total al PSD
În timp ce parlamentarii pesedisti fac sex cu minore, liberalii rosii sunt reprezentati în Parlament de un violator
Pesedistii, hotii care striga ‘Hotul!’
Ce s-a mai întâmplat în Republica Pesedisto-Tiganeasca
Este dezvaluita o noua hotie a camarilei pesediste
Cum a fost falimentata România în anii ‘90
Cum a fost falimentata România în guvernarea Adrian Nastase
Cum ‘luptau’, în 2009, neocomunistii din PSD cu criza
Pentru pesedisti, România este doar tara unde ei pot fura fara probleme
Cum a devalizat caracatita pesedista bancile din România
Cum au facut pesedistii, din România, raiul infractorilor
Pesedistii, bogatii care au nevoie de voturile saracilor (cu duhul)
România, țara cu fondurile agricole UE blocate