29 septembrie 2009

Guvernul PSD de la răcoare


Dacă tot se dau tovarăşii din PSD cinstiţi şi iubitori de ţară, haideţi să ne aducem aminte ce mai făceau ei, săracii şi (ne)cinstiţii, în sistemul ticăloşit (ticăloşit pentru români, pentru ei fiind de-a dreptul paradisiac). De exemplu, Miron Mitrea , pe final de mandat, în 2004, i-a adus aminte uneia din fostele lui neveste că încă o iubeşte şi are atâta încredere în ea încât îi lasă în custodie două viloaie în Dorobanţi. Iar fosta nevastă, casnică fiind, a fost de acord. Doar ştiţi ce se spune despre casnice: fac o curăţenie imobiliară exemplară.

Şi tot legat de Manivelu (Miron Mitrea): cât timp a fost ministru la Transporturi, sistemul de şpăgi era organizat mai ceva ca un motor de Ferrari. Adică funcţiona impecabil, la viteze incredibile şi făcea posibile toate fiţele. În plus, era şi foarte silenţios. Biela-manivelă a acestui motor era finul lui Mitrea, Florian Buşcă, care stabilise cartierul general al operaţiunilor pe lângă Arcul de Triumf, pe strada Docenţilor. Acolo, într-o vilă închiriată, Buşcă primea petenţii. În schimbul unor bacşişuri care se numărau în multipli de cinci mii de coco, petenţii primeau ba o autorizaţie, ba un act foarte important de la minister, ba o linie verde de plată a contractelor sau ce-i mai trebuia omului de afaceri cu statul.

P.S. Mai multe despre averea lui Miron Mitrea şi multe alte informaţii despre politicieni găsiţi accesând linkul http://badeadan.blogspot.com/2009/05/averea-lui-miron-mitrea.html.

Niciun comentariu: