15 iunie 2010

România furată de baronii pesedişti


În ‘buna’ tradiţie a înaintaşilor din PCR (Partidul Comunist Român), neocomuniştii din PSD îşi iubesc ţara furând-o bucată cu bucată sau milion de euro după milion de euro. Iar dacă bolşevicii dinainte de 1989 au aservit ţara ruşilor, cei de azi doar o fură. De exemplu, Liviu Dragnea este prezent în fiecare seară pe la televiziunile lui Vîntu, pentru a explica ‘prostimii’ cum va face PSD-ul râuri de lapte şi miere în România. Ce nu spune acest politruc roşu este cum a făcut milioanele de euro pe care le posedă, sub diferite forme. Informaţii în acest sens găsim în “Academia Caţavencu” (nr.6/2009). Astfel, Liviu Dragnea este mare baron local pesedist al judeţului Teleorman. În acest judeţ, a prins două mandate de preşedinte de Consiliu Judeţean, calitate din care a obţinut, prin mijloace pur bolşevice, controlul firmei Tel-Drum, cea care se ocupă de asfaltarea drumurilor în judeţul Teleorman. Adică, firma Tel-Drum a fost privatizată pe nimic, deşi avea beneficii în calitate de firmă publică locală. Tovarăşul Dragnea însă nu s-a mulţumit doar cu furturile din România, ci a poftit şi la bani europeni. În 2003, drumul comunal care leagă comunele Viişoara de Vînători, cu o lungime de trei kilometri, a fost asfaltat printr-un program SAPARD, pe baza unei licitaţii publice, câştigată, evident, de firma lui Dragnea, Tel-Drum. În caietul de sarcini, în studiul de fezabilitate, dar mai ales în legislaţia în vigoare se specifică clar că în cazul unui astfel de drum “lăţimea platformei va avea 7 (şapte) metri”. Câţi metri credeţi că avea lăţimea drumului la recepţia lucrării, făcută cu mult fast de reprezentanţii Consiliului Judeţean Teleorman, unde naş era tovarăşul Dragnea? Ei bine, dragi tovarăşi şi ‘preteni’, cei care mai credeţi în cinstea şi corectitudinea pesediştilor, drumul avea lăţimea de 5 (cinci) metri şi ceva. Adică, mai mult de 1,5 metri au fost furaţi de firma lui Dragnea, cea care a executat lucrarea. Păi, nu merită aceşti ‘cinstiţi’ tovarăşi să guverneze România?

2 comentarii:

Anonim spunea...

o zoaie "socialista" si dragnea asta...un penal pe care al trebui sa il caute dna la avere...eu mai sper totusi ca romanii au devenit mai greu de prostit...sper...

la mine pe blog poze de la mineriade...

Dumitru Caruntu spunea...

Se va vedea in 2012 cat de greu de prostit sunt romanii. Din pacate, Romania are doua regiuni rosii, Moldova si Oltenia. Asa incat, PSD-ul va avea sigur peste 20%. Nu-i exclusa, totusi, o minune. In 1989, putini se asteptau la caderea dictaturii. Ramane de vazut.