7 aprilie 2009

Trash TV cu Gadea, Stan si Cristoiu


In logica facila si linistitoare pentru creier a unui telespectator indispus sa judece nuante si dornic sa se comporte in fata oricarei dispute ca un suporter la un meci de fotbal, ceea ce face de mult timp la Antena 3 echipa formata din Gadea, Stan si Cristoiu poate parea distractiv.

Si chiar este pina la o anumita limita. Ridem, glumim, dansam pe muzica pusa la laptop, aruncam cu laturi in dusmanii sefului si facem audienta. Tehnica asta a fost omologata de Mircea Badea, preluata din mers de alti clovni si facuta reteta. Lumea se uita, hahaie si ingroasa punctul de publicitate.

Totusi, atunci cind niste baieti care bricoleaza aforisme in circiumi ajung sa se creada filozofi, cred ca lucrurile au luat-o razna si nu prea mai e nimic de ris. Saptamina trecuta, intr-o seara, am asistat la o reactie isterica din partea acestui grup de mercenari media, reactie declansata de o analiza-pamflet semnata de dl Plesu in „Adevarul literar si artistic“.

Lezat peste masura, domnul Stan, acest Mitico della Mirandola al Internetului, s-a repezit asupra dlui Plesu si, uitindu-se in camera ca si cum s-ar fi uitat direct in ochii preopinentului, a inceput sa-l improaste cu ironii grobiene si suduieli de intelectual fin.
In timpul asta, marele analist de gaini nascatoare de pui vii si impartialul teolog adventist, ajuns stab de televiziune, ii tineau isonul cu o obedienta mizera.

OK, inteleg ca ierarhiile valorice s-au dus dracu' de mult si ca orice tircovnic apostat cu gura mare, care a citit citeva pagini de web, poate sa se ia la trinta cu Sfintul Augustin, dar asta nu inseamna ca n-am dreptul s-o spun uneori. Macar mutati-va, baieti, pe OTV, ca sa stim o treaba!

P.S. Astept cu mare dezinteres injuraturile!

Preluare din “Cotidianul”, editia online din 7 aprile 2009

Niciun comentariu: