8 aprilie 2009

Dumnezeul lui Voronin, tiranul Basarabiei


După cum se ştie comuniştii sunt atei. Atunci care-i Dumnezeul lui Voronin? După ura faţă de români, tiranul Basarabiei are un singur Dumnezeu: tătucul de la Moscova.

Un comentariu:

Unknown spunea...

Voronin a vândut Moldova ruşilor.
Salut toată lumea. Nu aparţin nici unui partid politic dar am nişte idei pe care vreau să le transmit maselor. Rog ca să traducă cineva acest mesaj în limba rusă. Numai împreună putem învinge Tirania din RM.
Pentru a susţine ideea că Voronin a vândut Moldova ruşilor, am să aduc următoarele argumente:
- În urma alegerilor moldovenii care sunt in Italia au votat 90% pentru partidul comunist, este clar o falsificare (de fapt ca si alegerile din Republica Moldova). Care este făcută cu scopul de a ne provoca pe toţi la agresivitate, fiindcă un partid care se menţine la guvernare de 8 ani nu poate comite conştient aşa greşeli prosteşti (puteau să falsifice mai inteligent - fără urme).
- Întâlnirea lui Voronin cu preşedintele Rusiei înainte de alegeri. Nu cred că domnul Medvedev şi-a făcut timp să vină în ospeţie personal numai ca să-l susţină pe Voronin în compania electorală (de mult nu am avut aşa o onoare), luând în consideraţie relaţiile deseori tensionate, si problemele cu care se confrunta Rusia astăzi.
- O altă dovadă este devastarea Parlamentului si a Preşedinţiei, ştiu că au fost oameni plătiţi de către comunişti pentru a juca rolul de provocatori si pentru a îndemna masele să atace aceste clădiri. Politia la rândul ei nu a opus rezistenţa necesară şi le-a permis să distrugă clădirile. Această acţiune îl favorizează pe preşedintele statului RM, să arate că Moldova este în stare de XAOS.
În consecinţă după toate falsificările şi provocările să introducă armata in ţară, motivând că este SITUAŢIE EXCEPŢIONALĂ. Evident că merge vorba de armata Rusiei, care deja şi-a mărit numărul de patru ori in Transnistria.
Personal cred că toate acestea sunt o replica, din partea ruşilor, la crearea în Constanţa a bazei militare Americane.

Propun să fim cât se poate de PAŞNICI şi să-i susţinem pe Liderii Opoziţiei, care sunt adevăraţii EROI AI TĂRII (dacă cineva se îndoieşte să încerce el să facă măcar jumătate din ce au făcut ei).