20 decembrie 2009

Liberalii roşii şi în dungi (II)


Televiziunile mogulilor Vîntu şi Voiculescu prezintă în continuare un spectacol greţos, ce are în prim plan tot soiul de rătăciţi în democraţie. Este şi cazul liberalului Ioan Ghişe, cel care în ziua de vineri, 18 decembrie 2009, a fost prezent pe ecranele televiziunilor mogulilor de dimineaţa până noaptea târziu (pentru asta îl plătesc oare alegătorii?). În tot acest timp, fostul turnător la Securitatea comunistă ne explica nouă, fraierilor, cu ce se mănâncă democraţia. Păi, dacă un fost turnător la Securitate dă lecţii de democraţie românilor, realizăm de ce Legea lustraţiei nu are nici o valoare pentru actuală gaşcă de liberali roşii, fară dungi, deocamdată. Însă iată ce scrie I.T. Morar (redactor la “Academia Caţavencu”) despre Ghişe, pe http://morar.catavencu.ro/2009/10/21/lui-ghise-i-s-a-sters-trecutul-de-turnator/:

“Într-o vreme se mai vorbea despre activitatea de turnător la Securitate a lui Ioan Ghişe, liberal din Braşov. Acum e un parlamentar onorabil care dă lecţii de onestitate şi demnitate, mizînd pe uitarea publică. Nu, n-am uitat, Ghişe e un fost turnător ordinar!

Bonus, o poveste despre tupeul turnătorului:

Ţin minte, la Congresul Alianţei Civice de la Timişoara, în primii ani 90, atunci cînd a apărut PAC, Ioan Ghişe s-a autopropus pentru preşedenţia partidului. Pur şi simplu s-a ridicat în piicoare şi a spus “îl propun pe Ioan Ghişe”. Iar sala a întrebat cine e Ghişe. El a răspuns, calm: eu! Ăsta, da, tupeu!”


Pentru alte informaţii legate de liberalii care dau românilor lecţii de democraţie, mulţi dintre ei fiind foşti tovarăşi sau foşti posibili infractori iată adresele a două site-uri:

http://tepariipnl.wordpress.com/2009/11/08/din-istoria-curata-a-membrilor-pnl-astazi-ioan-ghise/

http://adiocrin.wordpress.com/


Niciun comentariu: