9 august 2009

În ţara "Prostănacului", “băieţii deştepţi” o duc bine


Deşi românul verde (care aruncă gunoaiele oriunde şi ascultă manele) este foarte iritat când aude de autonomia ungurilor, nu acelaşi lucru se întâmplă când este vorba de Spiru Haret, universitate ilegală, dar care “produce” două treimi din absolvenţii învăţământului superior din România. Profitorii de la “Spiru Haret” nu înţeleg diferenţa dintre autonomia universitară şi legalitate. La ei ilegalităţile se pun pe seama autonomiei universitare. Dar cine predă la “Spiru Haret”? Printre alţii, marele lingău bolşevic Păunescu Adrian (vezi alte nume de profesori plătiţi gras la “Spir(t)u Haret”). Şi deşi autorităţile încearcă să facă ordine în această fabrică de diplome fără acoperire, pe site-ul instituţiei se afirmă: “Informatia difuzata de unele posturi de televiziune privind sistarea inscrierilor este NEADEVARATA !!” (curat-murdar, coane Fănică!). Mai mult, cotidianul “Ziua” (patronat de fostul securist şi şantajist Sorin Roşca Stănescu) are titlul Absolvenţii “Spiru Haret persecutaţi de stat, din cadrul campaniei “Opriţi degradarea şcolii!” (să mori de râs, nu alta). Păi, tocmai “Spiru Haret” degradează şcoala. Dar ce făceau “persecutaţii” pentru bani? Emiteau diplome de absolvent pentru module neacreditate (vezi Evenimentul.ro). Peste 5.000 de botoşăneni au urmat cursurile “Spiru Haret” în ultimii cinci ani. Să mai spună cineva că pe aici nu sunt bani şi multă naivitate. Tot în judeţul Botoşani, dar în învăţământ, lucrează 45 de absolvenţi ai universităţii “Spiru-Haret”, aceştia fiind doar titularii. Şi de la aceştia pretinzi corectitudine, atunci când se susţin teza unică şi bacalaureatul (de râsul curcilor, nu alta). Trecând la alte domenii, chiar sute de funcţionari publici din judeţul Botoşani au absolvit la “Spiru Haret”. Avem acum răspunsul la întrebarea: de unde au apărut în judeţul Botoşani atâţia funcţionari publici “competenţi”? Deşi nu ştim ce şcoli a absolvit, senatorul pesedist de Botoşani Gheorghe Marcu susţine centrul “Spiru Haret” din Botoşani. Motivul? Au o bibliotecă virtuală … Cu alte cuvinte, în România lui Geoană şi Marcu, oricine poate ajunge orice, accesând oarece site-uri pe net. Iar falsul cu diplome, încălcarea legii şi tot restul se pedepsesc în alte părţi ale Europei şi lumii, nicidecum în ţara unde IQ-ul mic şi aroganţa mare fac furori.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Cred ca te inseli. Inca traim intr-o Romanie a lui Basescu, in care, desi PD-L a avut ministru al educatiei, s-au trecut cu vederea toate ilegalitatile constatate acum la USH. A trebuit sa vina un ministru PSD ca sa arate ceea ce se intampla cu adevarat.

Dumitru Caruntu spunea...

PD-L a avut ministru al educatiei 1,5 ani, restul timpului fiind ministru liberal. Mai mult, PSD-ul ce a facut patru ani (2000-2004) in privinta USH? Nimic. Titlul se refera la Geoana, care nu a fost de acord cu Andronescu. Romania lui Basescu nu exista decat in mintea unora. Pana la urma, Romania e mai mult a lui Vanghelie, Geoana sau Becali.