25 iulie 2010

Ce nu spun televiziunile securistului Voiculescu despre penalul Puiu Popoviciu


Dezinformarea masivă a populaţiei de către Antena3 şi (i)Realitatea pare o îndeletnicire normală pentru un delapidator, precum Vîntu, sau pentru un securist dovedit de CNSAS, precum Voiculescu. Cu ce ramâne telespectatorul neinformat, care-i priveşte pe ziariştii lu’ Peşte de la cele două televiziuni? Rămâne fix cu următoarea idee: penalul Puiu Popoviciu este omul lui Băsescu, adică pedeleii sunt ‘promotori de infractori’, iar imaculaţii liberali şi pesedei au adus doar îngeraşi în viaţa publică românească. Cum adevărul este altul, haideţi să facem ceva lumină, în cazul ‘Puiu Popoviciu’. Informaţiile sunt preluate din ‘Academia Caţavencu’, nr.13/2009.

1. Cine este Puiu Popoviciu? Este ginerele tavarăşului Ion Dincă, fost membru în Comitetul Central al PCR, judecat în 1990 şi condamnat pentru măcelul din decembrie 1989, ulterior graţiat de o justiţie roşie, obedientă lui Ilici. Doar nu-şi imaginează cineva că România a fost furată de marţieni. Ţărişoara noastră a fost pusă pe butuci de foştii comunişti şi securişti transformaţi în bananieri capitalişti.

2. Ce făcut Puiu Popoviciu? Dosarul penal, care nu va ajunge niciodată în instanţele din România, prietenii ştiu de ce, cuprinde, în principal, următorul mare şmen: Băneasa Investments, firma lui Popoviciu, obţine prin trafic de influenţă, încălcări de legi şi alte asemenea terenul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Bucureşti (USAMVB).

3. Ce politicieni l-au ajutat? Cel mai sonor nume este Călin Popescu Tăriceanu. Popoviciu a ‘reuşit’ să pună mâna pe teren cu ajutorul lui Nuliceanu. Nu a fost singurul caz în care Tăriceanu ajută la demolarea României (vezi Tăriceanu a transformat cercetarea ecologică de stat în afacere imobiliară pentru mafia pesedistă).

4. Cine-s magistraţii care l-au ajutat în jefuirea USAMVB? Gheorghe Cuzuc, judecător la Curtea Funciară Bucureşti, Viorica Costiniu, soţia judecătorului penal Florin Costiniu, arestat în lotul ‘VoicuPSD’, fostă preşedintă a Asociaţiei Magistraţilor din România. Şi ne mai mirăm că UE ne penalizează mereu pentru justiţia de cacao, independentă de orice urmă de profesionalism.

5. Unde apare numele Preşedintelui României? Nicăieri, dar trebuie să injure şi Mircea Badea pe cineva, doar nu vreţi să muncească băiatul ăsta (de Ferentari prin limbaj şi apucături).

Ce vor păţi toţi aceşti infractori? Nimic, în România moştenită de la IliciKGB, dominată parlamentar de PSD+PNL=PCR (pile-cunoştinţe-relaţii). Ce au păţit neocomuniştii din PSD şi liberalii roşii că au votat amputarea ANI şi alte legi antiromâneşti? S-au ridicat în sondaje. Doar nu ne imaginăm că ‘boborul’ gură-cască are timp de nuanţe sau alte asemenea. Nu contează adevărul, doar avem Realitatea şi Antena3 care ne servesc, seară de seară, ‘adevăruri’ fundamentale. Cum ne-a servit şi Tăriceanu măriri de pensii şi număr de bugetari în 2008, iar acum sunt înjuraţi cei care împrumută bani pentru a putea plăti. De ce nu-l acuză nimeni pe Tăriceanu pentru subminarea economică a României, ţarişoara noastră fiind condamnată să ‘întreţină’ pensionarii de lux, bugetarii care taie frunză la câini prin primării, asistaţi social cu averi considerabile produşi de guvernarea liberală? Acest Tăriceanu a făcut din tinerii activi ai României sclavii unui sistem public ineficient, condamnând România, deşi membră UE, la subdezvoltare încă mulţi ani de acum încolo.


Niciun comentariu: