29 mai 2010
Ce legi strâmbe au mai intoxicat România în guvernarea liberalo-pesedistă
Cei cu vârsta peste 30 de ani, poate-şi amintesc de faptul că una din temele importante de discuţie, în privinţa alegerilor, a fost, mulţi ani, intoducerea votului uninominal. Acest mod de alegere a parlamentarilor era văzut ca o soluţie pentru un Parlament mai curat, mai uscat. În mare parte, aşa stau lucrurile, adică votul uninominal este superior votului pe liste. Şi a venit anul 2008, atunci când, la insistenţele Preşedintelui României, puterea liberalo-pesedistă a propus Legea nr.35/2008 (legea privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor parlamentare, prin vot uninominal). Lăsându-i la o parte pe securiştii bolşevici din PRM, cei care, prin întâiul bolnav al partidului, recte Vadim, s-au opus cu îndârjire votului uninominal, contestând legea la Curtea Constituţională (de unde se vede dispreţul acestor gunoaie bolşevice pentru alegătorii acestei ţări, care nu sponsorizează liste, ci oameni), ceilalţi au fost de acord cu introducerea votului uninominal. Cel mai clar mod de desfăşurare, propus de Preşedintele României, a fost acela prin care ajunge în Parlament cel care, în turul I obţine minim 50% + 1 din voturile valabil exprimate, iar în cazul în care nici un candidat nu obţine 50% + 1, se organizează turul al II-lea, între primii doi candidaţi cel mai bine clasaţi, învingătorul urmând să ajungă în Parlament (ca la alegerile prezidenţiale). Gaşca liberalo-pesedistă nu a fost de acord cu acest proiect, astfel încât apare legea sus-amintită (urmând link-ul o puteţi lectura), prin care tot sistemul uninominal este aruncat în aer. Astfel, au ajuns parlamentari candidaţi cu câteva voturi, rămânând pe dinafară alţii cu mii de voturi. Legea alegerilor uninominale din 2008, atacată acum şi de tovarăşii pesedişti, deşi atunci au votat-o, a fost una din numeroasele gafe, prin care guvernarea liberalo-pesedistă a aruncat România în ceaţa imposturii. Au făcut pensionari de lux, au mărit artificial numărul de bugetari (iar acum nu sunt bani de salarii), au mărit artificial pensiile, au concesionat pe nimic zonele maritime cu petrol şi gaze din Marea Neagră, câştigate de România la Haga, au bulversat învăţământul, în condiţii de creştere economică n-au construit o autostradă, deşi infrastructura României este la pământ, acestea şi multe altele sunt rezultatele colaborării dintre liberalii roşii şi neocomuniştii din PSD. Pentru ei democratia înseamnă un singur lucru: atâta vreme cât furăm noi, România este bine guvernată. Pensionarii ar trebui trimişi la peneliştii lui Tăriceanu să le plătească pensiile: guvernul Tăriceanu le-a mărit fără nici o logică economică, acesta să le dea banii în următorii ani.
Ce spune liberalul Orban despre cei aproximativ 5.000.000 de romani care l-au votat pe actualul Presedinte al Romaniei. Si liberalii vor respect, nu-i asa?
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
2 comentarii:
alianta "un cur largit, 3 partide impotriva romaniei" demonstreaza inca odata cat de mul le pasa de popor si interesul national...totusi multi "idioti" voteaza cu ei...
Asa-i, multi sunt cei pentru care Romania este doar locul unde poti da linistit spaga, poti primi fara sa meriti ajutoare de la stat, poti fi bolnav inchipuit pe bani publici, poti popula locul unde lucrezi cu toate neamurile tale, poti arunca gunoaiele oriunde, poti freca menta fara probleme, tot pe bani publici, si, pe cale de consecinta, poti vota un PSD care incurajeaza nemunca, furtul, coruptia, pomenile de tot soiul, gargara ieftina, demagogia populista, prostia proletara, perpetuarea bolsevismului, abandonul romanilor din Basarabia, Bucovina si nu numai, transformarea Romaniei in Republica bananiera la care viseaza baronii pesedisti, care ar face legea, precum in perioada 2000-2004. Acesta este adevaratul electorat al PSD. Restul e gargara ieftina, pentru cei care n-au depasit studiul literei 'h' (de la 'hotie') din alfabet, nerealizand ca, la un moment dat, urmeaza si litera 'm' (de la 'muriti odata mentalitati bolsevice', pentru a avea si noi, romanii, o tara de care sa fim mandri).
Trimiteți un comentariu