25 iunie 2011

Pesediştii, bogaţii care au nevoie de voturile săracilor (cu duhul)


Pregătiţi pentru un nou jaf naţional, mai nesătui ca oricând, după câţiva ani de opoziţie, pesediştii continuă să dezinformeze românii, vorbind de dictaturi verzi pe pereţi. După ce baronul pesedist Liviu Dragnea a furat la greu din fondurile europene, iar bufonul Mazăre of Constanţa apare la tembelizor cu tot soiul de ciudăţenii, deşi este aşteptat să prezinte proiecte de dezvoltare a zonei, măscăriciul Ponta îi tot trage cu ‘dictatura Băsescu’. Păi, stimaţi tovarăşi pesedişti, într-o dictatură reală eraţi de mult la mititica sau alături de Stalin, în cazanul cu smoală, la cât aţi furat în România. Şi culmea absurdului a fost atins de aceşti martori ai lui IliciKGB atunci când au început să plângă, cu lacrimi de crocodil, după onoarea nereperată a Regelui Mihai. Nu erau, oare, pesediştii lui Ilici cei care-l opreau pe Rege, în 1990, la aeroport, împiedicându-l să-şi viziteze mormintele părinţilor de Paşti? Nu erau pesediştii cei care, tot în 1990, lansau zvonuri absurde despre venirea Regelui şi sărăcirea ‘boborului’? Nu s-a întâmplat aşa, i-aţi sărăcit voi pe români, în numele mătuşei Tamara. Pentru cei care vor să voteze PSD-ul în 2012, adică USL, există mai jos povestită o întâmplare reală, din 2009, despre cum promova PSD-ul infractorii, chiar dacă azi fac mare tam-tam despre aşa-zisa incompetenţă a actualilor guvernanţi. Şi Văcăroiu cum era, tovarăşul Ponta? Cum era acest beţivan nenorocit, care 4 (patru) ani nu a făcut nici o reformă economică, iar inflaţia era de 400% pe an? Dar haideţi să vedem ce valori are PSD-ul prin Oltenia, regiune care l-a dat României de dictatorul care a dus ţara în stalinismul cel mai pur, de unde nu vom ieşi nici în 40 de ani de libertate.

Cîntec cules la PSD Dolj: “Și iar verde măghiran, mă făcu taica consiler județan”

Dînd din întîmplare peste o emisiune a TVR 2, am aflat cu stupoare că un neica nimeni, pe numele său Aurel Gheorghiță, este consilier județean PSD de Dolj. Cine nu știe că sigla „AUR“ care strălucește mîndră pe o linie de transport interurban din județ vine de la numele acestuia și că el este fiul primarului comunei Podari, din poalele Craiovei, poate afla acum, la pachet cu informația că tatăl este un baron local ce poate rivaliza cu unii mult mai cunoscuți, este finul celebrului Dinel Staicu și că ține în mînă mandatul de primar de cel puțin patru legislaturi. În treacăt fie spus, de Dinel îl leagă afaceri imobiliare mari și numeroase alte treburi. Că localnicii îl aleg pentru că îi apreciază realizările, asta e treaba lor.

Dar plasarea fiului Aurel pe un loc eligibil pe lista consilierilor județeni este vina celor care l-au pus și a domnului Geoană, care a aprobat-o orbește. Că băiatul nu are cine știe ce studii pînă la cei 26 de ani ai săi, nu-i mare lucru. La cîți spiri hareți există, orice se poate aranja cu bani. Dar să așezi un bătăuș și un grobian în Consiliul Județean întrece orice fantezie din filmele cu Chuck Norris. În emisiunea de la TVR 2 am aflat că domnișorul a luat la pumni și la scuipați o ingineră, șefă a unei ferme de pomi aparținînd Stațiunii de Cercetări Pomicole, aflată pe raza comunei, deoarece aceasta se opune cedării unei suprafețe de 30 de hectare situată într-o zonă cu mare valoare imobiliară. Ce tupeu la inginera asta! Vorba lui Aurel: „Uitați-vă la ea! Domnișoară la 56 de ani. N-a realizat nimic în viață!“.

Așa am aflat, apoi, investigînd treaba, că pregătirea politică și-a făcut-o domnul viitor consilier încă din campania electorală, cînd, sub oblăduirea tăticului, a adunat materialele publicitare ale adversarilor politici și le-a distrus chiar în fața lor. Au urmat apoi succesele din ziua alegerilor: amenințarea și scuiparea unui delegat al PD-L, apoi bătaia soră cu moartea administrată unui consilier local, din întîmplare tot membru PD-L, aliat la putere cu tăticu’ și odrasla. Vă dați seama, cînd va ajunge senator, cu cîtă satisfacție va împărți flegme printre opozanți în interiorul celei mai mari și mai luxoase clădiri din Europa? Material să fie, că ținte și loc are berechet! (Academia Catavencu, nr.38/2009).

Niciun comentariu: