13 februarie 2011

Şi totuşi există o Românie performantă


Chiar dacă la tembelizor sunt prezentate toate jegurile umane, toţi ţiganii şi analfabeţii, toate piţipoancele siliconate, România reală există pe alte coordonate, în care talentul, eficienţa, perseverenţa şi, nu în ultimul rând, valoarea ne-ar permită să sperăm că brandul ‘Made in Romania’ ar putea însemna mult mai mult decât azi, în viitorii ani. După ce în 2010 producătorul autohton de maşini (‘Dacia’) a vândut cele mai multe maşini din istoria României, am remarcat întâmplător, pe un site numit Just Share This (foarte vizitat, la ora când am intrat erau aproape 200 vizitatori online), un clasament al celor mai buni antiviruşi, la începutul lui 2011. Şi pe primul loc, doamnelor şi domnilor, (să bată tobele) era BitDefender-ul românesc, apreciat de foarte mulţi useri din Occidentul civilizat. Aceasta dovedeşte că românii mai şi muncesc, mai au şi talent, nu numai dau din gură pe la Realităţi paralele, precum măscăricii Ponta şi Antonescu. Pe locurile următoare fiind, în ordine, (2) Kaspersky, (3) Norton, (4) McAfee, (5) AVG Antivirus, (6) Webroot, (7) Avira, (8) Nod 32, (9) Panda Cloud Antivirus, (10) ZoneAlarm.

2 comentarii:

Anonim spunea...

si nu "s-a futut cablu'" pt madam escu - salar de 8000 de euro lunar?:):)

la mine pe blog Pentru ca 150 de vamesi corupti + un baronet PSD-ist au fost arestati, Curuletz Nastasian considera ca Basescu este "o mizerie de om"

Dumitru Caruntu spunea...

Glumind putin, cred ca cea mai buna pedeapsa pentru Bombonel ar fi o luna de puscarie, cu cativa clienti statuti in celula, ajunsi acolo datorita unei mizerii de legi, care, 'nu se poate dom'le', nu-ti da voie sa iei spagi precum in triburile din Africa.