11 decembrie 2008

Greşelile, care se uită, se repetă (III)• Lume, lume, ce nu se întâmpla nici pe vremea sinistrei de Stănoaica a fost posibil pe vremea p*lifriciului de Chiuariu. Lume, lume, dă-te mai aproape şi ascultă aici nemernicie: când a făcut o vizită la Torino, pe atunci încă ministrul Chiuariu a fost filmat numai de operatorul oficial al Guvernului. În special când vorbea, când vorbea din nou, când dădea mâna cu diverse oficialităţi, din faţă, iar din faţă, puţin din profil (când asta îl avantaja) şi tot aşa. Ce credeţi că s-a întâmplat cu caseta cu pricina ? A ajuns la TVR, unde profesioniştii şi echidistanţii din conducere au dat ordin să se facă rapid o ştire cu *ulifriciul. Cum ar veni, s-a lucrat cu materialul clientului, după deviza TVR “Clientul nostru de la putere, stăpânul nostru”.

• Încă una cu TVR: cum credeţi că a fost posibil ca dreptul de transmisie a meciurilor Naţionalei de fotbal să ajungă la Antena 1 ? Vă spunem noi: în acelaşi fel în care tot antenele lui Felix au luat şi frecvenţa din Republica Moldova de pe care TVR a fost scoasă în şuturi. Adică printr-o metodă care, dacă se aplică la bursă, se lasă cu închisoare. Se cheamă insider trading şi constă în divulgarea către concurenţă a secretelor comerciale ale unei instituţii. De treaba asta se ocupă foşti angajaţi de la antene, aduşi de Sassu în TVR. Şi se ocupă ca la carte, se vede treaba.

Preluare din “Academia Caţavencu”, nr. 50-51/2007

P.S. După ce au încălecat TVR, pe care l-au adus la sapă de lemn, pesedeii vor să încalece şi România. Chiar aşa mămăligari ne cred ?

Niciun comentariu: