8 decembrie 2008

Documentare (III)

Vezi si Documentare I,Documentare (II),Filme online (III),Filme online (I),Filme online (II),Filme de referinta.
Au coborât extratereştrii pe Pământ?
Înainte de zorii civilizaţiei, extratereştrii au coborât pe Pământ şi nimic nu a mai fost ca înainte: au creat fiinţele umane pe post de sclavi şi servitori ai „zeilor”. Milioane de oameni din zilele noastre cred că suntem creaţia extratereştrilor şi că manipularea genetică a rasei umane a fost un moment crucial al istoriei. Se spune că strămoşii noştri ne-au lăsat indicii misterioase în acest sens, printre care textele antice, care vorbesc despre fiinţe ciudate coborâte din cer.
S-au împerecheat extratereştrii cu oamenii primitivi şi ne-au propulsat evoluţia cu mii de ani? Legendele antice vorbesc despre zei misterioşi care au coborât din cer, structuri ciudate, care par să nu fi fost construite de mâna omului, se găsesc peste tot pe Glob, iar civilizaţia umană a făcut în scurt timp paşi imenşi, imposibil de realizat fără ajutor de la nişte fiinţe superioare. Acest film documentar încearcă să elucideze misterul apariţiei şi evoluţiei rasei umane, iar un cercetător susţine că are dovezi că am fost creaţi de extratereştri.


Vampirii, adevăr sau fantezie?
Fiinţe mitologice, vampirii trăiesc hrănindu-se cu sângele creaturilor vii. Cu toate că entităţi vampirice sunt menţionate în multe culturi de încă din preistorie, termenul de „vampir” a devenit cunoscut abia în secolul XVIII, după ce legendele vampirilor din Balcani şi Europa de Est au fost preluate de culturile Occidentale. Superstiţiile legate de vampiri au produs isterie în masă, iar romanul „Dracula”, al lui Bram Stoker, este cel mai important roman care stă la baza poveştilor moderne cu vampiri.Acest film documentar, realizat de National Geographic, încearcă să răspundă la întrebarea: „Sunt vampirii adevăraţi sau sunt ei doar rodul imaginaţiei noastre?” şi să elucideze mitul vampirilor. De la profanări de morminte şi culte ale vampirilor până la băutori de sânge – toate acestea sunt rezumate în acest film documentar.


Misterele sexualitatii sacre
Sexualitatea, asa cum este întatalnita in multe traditii ale Pamantului, este strans legata de spiritualitatea autentica, de sanatatea fizica si mentala, de prosperitate si de libertatea deplina a omului. Gasim aceasta viziune la indienii din America de nord, in Africa, Japonia, India, China, Tibet, Orientul Mijlociu, Grecia si in alte zone ale Europei. Administratorii politici și religiosi care au urmarit controlul deplin al maselor, au luptat de-a lungul timpului pentru a elimina complet această viziune din constiinta oamenilor, prin cuceriri si convertiri fortate, fie prin razboaie religioase, fie prin masuri inchizitoriale si deformarea adevarului istoric.
Astazi, inchizitia nu mai exista, însa mintea inchizitoriala a supravietuit, iar cei care indraznesc sa vorbeasca despre legatura profunda dintre sexualitate și divin, sunt de multe ori pusi la zidul infamiei prin intermediul mass media.
In ciuda acestui fapt, undeva in subconstientul oamenilor exista un enorm interes pentru sexualitatea sacra, asa cum s-a vazut si din succesul imens de care s-a bucurat cartea “Codul lui da Vinci”, datorita dezvaluirilor unor informații tinute ascunse pentru public, timp de secole, despre Maria Magdalena si Iisus.

Sexul - poarta secreta spre rai
Acest film documentar online te va introduce in marile adevaruri despre sex ramase ascunse pentru multa vreme. Se poate sa fi auzit despre piatra filosofica, VITRIOL, fantana tineretii, sarpele de foc, pomul vietii sau cel al cunoasterii, dar nu ai fi banuit niciodata ce întelesuri profunde ascund de fapt aceste simboluri. A venit timpul sa putem avea acces în sfarait la întelepciunea veacurilor. Acest film documentar online nu doar ca explica simbolismul ascuns din operele marilor învatati, dar ofera explicații excelente si despre Kabbalah, harta sufletului.
Ce are asta de-a face cu sexul? Vezi cu ochii tai, o sa te surprinda. Filmul nu este nici pe departe o poveste fantastica pusa cap la cap intr-un mod placut, toate adevarurile din documentar pot fi traite prin experientă directa. Într-o epoca a degenerarii, cand toti cauta împlinirea dorintelor egoiste, acest film documentar este ca o gura de aer proaspat: te va trezi în cele din urma si te va pune pe ganduri.

Niciun comentariu: