15 decembrie 2010

După ce a făcut praf justiţia din România, liberalul Tudor Chiuariu vânează gagici pe net


Trimis în judecată de DNA, parlamentarul liberal Tudor Chiuariu pare să aibă foarte mult timp liber. Dacă un profesor, de exemplu, pentru un salariu deloc mare, are timpul ocupat cu perfecţionări, corectări de teste etc, parlamentarul român trece pe la lucrările Parlamentului când are chef, dar îşi ia salariul integral, în restul timpului ocupându-se cu alte activităţi. Altfel este greu de explicat cum acest Chiuariu (născut în Botoşani) poate fi implicat într-o sumedenie de activităţi extraparlamentare. Pe blogul propriu, http://www.tudor-chiuariu.ro/, Tudorel se laudă că ar fi parlamentar, profesor şi avocat. Adică poţi face bani din banii fraierilor care-ţi platesc salariul şi diurna de parlamentar, iar tu, Tudor Chiuariu, eşti profesor şi avocat, ce PNL-ul meu. Ca amănunt picant, la lista de bloguri a acestui Chiuariu este şi http://my.barackobama.com/page/content/hqblog, acolo unde am aflat că Barack Obama are pe Facebook 17.268.633 admiratori. Acelaşi Chiuariu are şi cont pe hi5, acolo unde prietenii săi sunt, de fapt, prietene, toate gagici una şi una (click pe link). Pe blogul său, are un articol cu titlul ’Radu Beligan sau Cum am învăţat să fiu tânăr'. Se pare că pe liberali, guvernarea alături de pesedei i-a îmbolnăvit de ‘limbă de lemn’. Iată un fragment: „Nimic nu e mai important pentru viitorul nostru, ca naţiune, decât promovarea valorilor româneşti, una dintre ele fiind actorul Radu Beligan.” Aşa-i, liberalii doar aceste valori au promovat, atunci când au fost la guvernare, doar atunci Ilici a devenit sforarul PSD. Adevărul despre Radu Beligan îl găsim pe http://antimitocan.blogspot.com/. Iată un fragment din care putem înţelege ce fel de modele vor să promoveze peneleii: Dar sa revenim, dosarul său de cadre creionează un artist dispus să-şi asume discursul comunist, numai pentru a primi carnetul de partid. Asa ca tov. Beligan declara:
"Adevărata mea carieră începe odată cu eliberarea de sub jugul fascist. 23 august 1944 a însemnat o cotitură decisivă nu numai în viaţa mea, ci şi a teatrului românesc. Perspectivele nebănuite care s-au deschis în faţa artiştilor şi a tuturor intelectualilor din ţara noastră odată cu preluarea puterii de către proletariat m-au făcut să descopăr adevăratul sens al artei noastre, rolul social deosebit de însemnat al artistului în noua orânduire" chiar asa "maestre", sau si astea erau doar din credinta pentru Romania? Continuam: "Radu Beligan scrie cum, "setos" de a se "adăpa la apa vie a adevăratei arte", a studiat cu pasiune metoda realismului-socialist în teatru, sistemul lui Stanislavski şi teoriile lui Vahtangov, adică, în cuvintele sale, "întreaga comoară a experienţei creatoare a artiştilor sovietici care au dezvăluit orizonturi vaste creaţiei mele". Insetat tare actorul, de se "adapa" in halul asta...Mai vreti ? Mai avem gramezi de cacat mancat de "mesterul" Beligan pe vremea cand toata intelectualitatea romaneasca, putrezea in inchisori sau la canal !
"Actorul mărturiseşte că foarte multă vreme, "ca mulţi intelectuali de formaţie burgheză", a fost "robul prejudecăţilor despre «apolitismul» artistului". Că a crezut că arta nu are de-a face cu politica. Dar că a avut "bucuria de a vizita în două rânduri Uniunea Sovietică", unde a văzut cu ochii lui "măreţele înfăptuiri ale popoarelor care au construit socialismul sub steagul Partidului creat de marele Lenin"
"Astăzi, în plină maturitate a vârstei, nu mai pot concepe existenţa mea decât ca o luptă activă, alături de aceea a întregului nostru popor muncitor, pe frontul desăvârşirii construcţiei socialiste".

De ce este România singura ţară din fostul lagăr comunist, mai puţin ţările din fosta URSS, care nu are adoptată o lege a lustraţiei? Deorece are nişte liberali de rahat, de care s-ar ruşina strămoşii lor iluştri, mulţi dintre ei ucişi de dictatura comunistă.

2 comentarii:

Anonim spunea...

"justitiaru'" de caca al pnl, nu e altceva decat un gropar al ultimelor urme de justitie impartiala din romania...un gunoi mizerabil, sa speram ca nu il vom mai vedea vreodata prin haznaua puliticii romanesti...

te astept la mine pe blog, unde Cretinel Chucky Antonescu, se simte "obligat" la o noua candidatura la presedentie in 2014?!?!?!?

Dumitru Caruntu spunea...

Asa-i, PeNaLii ar trebui trimisi de electorat intr-o lunga opozitie, in care sa invete sa nu risipeasca aiurea banul public, asa cum au facut in 2007-2008, iar consecintele se vad azi. Ca o posibila comparatie, in Roma antica doar cei mai tembeli 'Cezari' ofereau multimii pomeni de tot soiul, in speranta ca vor fi iubiti. Numai ca, in cartea de istorie, au ramas la capitolul 'lichele ordinare'.