14 aprilie 2011

Dinel Staicu, un infractor bolşevic din Republica Securistică România


Nu ştiu alţii cum sunt, dar atunci când îmi amintesc de anii ’90, perioadă în care foştii comunişti făceau legea şi legile în România, comunismul era la mare trecere printre colhoznicii şi ‘intelectualii’ patriei, cei pentru care nu au existat crimele comunismului, nu a existat cedarea de teritorii româneşti ruşilor, nu a existat minciuna, corupţia, întunericul, spălarea creierelor, foamea, frigul şi toate celelalte. Şi poate aş avea o brumă de respect faţă de nostalgicii bolşevismului, înţelegându-le frustrările şi nudul din creier, dar acest respect este anulat de furtul continuu din avutul public practicat de ‘martorii lui Ceaşcă’. De la pietrişul de pe drumul public, furat fără nici o reţinere pe aici, de cei care îl proslăvesc pe cizmarul ateu, şi până la furtul de milioane de euro practicat de Dinel Staicu, cel care făcea furori pe la tembelizor, în anii ’90, cu ‘muzeul epocii de piatră, pardon de aur’. Pentru populaţia de gură-cască plantată în faţa tembelizorului, n-a contat nici un moment că la temelia acelei epoci stau milioanele de români deportaţi şi ucişi în numele lui Marx, Lenin, Stalin şi, ultimul pe listă, datorită gloanţelor lui Ilici, Ceauşescu. Cu secera şi ciocanul drept emblemă, Dinel Staicu nu s-a gândit o clipă că acei bani furaţi din banii publici sunt, poate, pentru bătrânii României, cei care nu au azi medicamente, dar şefii Poliţiei Române au vile de milioane de euro, sunt poate pentru alocaţia copiilor României, cei care trăiesc la limita subzistenţei, dar Adrian Năstase are zeci de case, sunt pentru medicii şi profesorii României, cu salarii de mizerie, dar liderii de sindicat din România au averi imense, la fel parlamentarii, şefii clanurilor interlope, capii justiţiei de rahat etc. Acest Dinel Staicu, bolşevicul cu suflet de infractor, ‘a utilizat integral sumele de bani împrumutate de la bancă fără a achita ratele scadente creanţelor cesionate, a dispus reorganizarea prin absorbţie a societăţilor cesionare şi apoi le-a declarat falimentare. Ulterior, el a înstrăinat imobilele asupra cărora se constituiseră garanţii, astfel că executarea garanţiilor nu s-a mai putut realiza, notau procurorii’.

Iar în România, unde legea este o poveste pentru fraieri, în afara câtorva ‘rătăciţi’ care realizează unde s-au dus banii românilor, populaţia ‘educată’ a României va ‘admira’ în continuare buricul Zăvorancei la zeroTV, îl va înjura pe Băsescu, la Secu1 şi Secu3, plus VîntuTV, sau va discuta despre micile bârfe de cartier, în cel mai bun caz se va glumi pe tema ‘Dinel Staicu’. Muzeul epocii de piatră, promovat de un hoţ din banii României, este cea mia bună dovadă a capacităţii foştilor bolşevici de fura România bucată cu bucată, vorba aceea: nu ne vindem ţara, o furăm noi, adică ei, zilnic. Dacă înainte de 1989 ne erau cenzurate şi visurile, fiind sclavii unui partid creat la Moscova, cel care ne-a ucis istoria, tradiţiile şi ne-a pervertit sufletul, azi foştii comunişti văd la orice pas neputinţa unui sistem, bun în Germania, dar ‘rău’ în România. Ceea ce nu spun ei ‘prostimii’ este tocmai adevărul absolut al ultimilor 20 de ani: democraţia din România a fost fondată de foştii comunişti, după chipul şi asemănarea lor, adică fără nici o legătură cu legalitatea, dreptatea socială, eficienţa, morala publică, adevărul istoric, morala creştină. Tot ce au făcut neocomuniştii care au guvernat România în anii ’90 a fost să distrugă avuţia publică, să menţină privilegiile nomenclaturii comuniste, să menţină România în sfera de influenţă rusească. Cam aceasta au făcut membrii tribului KGB-ist care au furat visul copiilor României din 1989, cei care au preferat să moară decât să trăiască în continuare în întunericul dictaturii. Până la următorul ‘Vom muri şi vom fi liberi’, vom trăi în Republica Securistică România. Pe când, tovarăşul Ponta şi herr Crin (cel cretin) o lege a lustraţiei şi în România?

2 comentarii:

Anonim spunea...

dinel staicu si-a servit scopul, a furat din banul public si a distrus destine umane urmand reteta pefectionata de hoitul bolsevic al lui ilici...ca el sunt inca mii poate...

la mine pe blog despre cum Marean Van Der Herghelie a citit 2 carti si o incepe pe a treia!?!?!

Dumitru Caruntu spunea...

Asa-i, doar in Romania lui Ilici acest infractor a putut fura fara probleme, iar azi justitia il cauta in zadar.