4 aprilie 2011

Cum putem trimite SMS-uri gratuite oriunde în lume


Un mod gratuit, rapid şi fără condiţionări de a trimite SMS-uri oriunde în lume este http://sms.bdrulez.com/. Nu este necesară înscrierea pe site sau alte condiţionări. Se intră pe site (click pe link-ul anterior), se introduce numărul de mobil, în format internaţional (codul ţării + numărul de mobil), se tastează mesajul de maximum 160 de caractere şi se apasă butonul ‘Send Free SMS’. Mesajul este, de obicei, primit în termen de un minut la nivel mondial. Doar în cazul în care sunt probleme cu acoperirea la nivelul destinatarului ar putea dura ceva mai mult. Este, probabil, una dintre cele mai rapide metode de a trimite SMS-uri cu ajutorul PC-ului.

2 comentarii:

Emanuel_21 spunea...

Salut
Cred ca de 5-6 ori am incercat sa trimit sms (sa-mi trimit mie asa ca test) si n-am reusit. Am incercat cu plus in fata codului national, cu zero, cu de toate...niciun rezultat :-??

Dumitru Caruntu spunea...

Ideea am preluat-o de la cineva din SUA, cred. Si nu era deloc o gluma. Mi-am imaginat ca americanii chiar stiu ce propun. Daca sunt probleme, inseamna ca ceva nu functioneaza. Oricum, peste 100.000 de SMS-uri au fost sau au incercat a fi trimise.