21 septembrie 2010

În România, Securitatea trăieşte prin posturile TV ale securistului Dan Voiculescu

Deşi mi-am propus să privesc mai detaşat ţigăneala de la tembelizor, Antena3 face ce face şi îţi serveşte zilnic o porţie de ură faţă de Preşedintele României. „Tatăl sărăciei prezintă raportul” era titlul, dat de ‘ziariştii’ care-l ling în fund pe Voiculescu, discursului Preşedintelui din Parlament. Pentru aceste tonomate, sărăcia a apărut brusc în mandatul lui Băsescu, până atunci România fiind o ţară superdezvoltată, un model de succes economic. Şi ca ridicolul să fie complet, fiica unui bolşevic notoriu, Oana Niculescu-Mizil, parlamentar PSD, a apărut îmbrăcată într-o ţinută de puşcăriaş, deplângând ‘şcolile care se prăbuşesc’ (wau!), ‘oamenii care mor de foame’ (în comunismul lui tăticu’ era perfect, toavarăşa Oana!) etc. Legat de trustul securistului Voiculescu, am descoperit un blog foarte interesant numit ironic Mircea Badea Blog, având motto-ul „Nu există lesbiene! Sunt doar femei care nu m-au cunoscut încă pe mine, Mircea Badea!”. Multe subiecte interesante şi bine scrise pe acest blog, subiecte din care, spre exemplificare, aleg (cu permisiunea autorului) articolul referitor la Victor Ciutacu, din "Galeria cu Jigodii – volumul 2", prezentat mai jos.

Azi va voi prezenta un coleg de al meu, chiar prieten cica. Pe numele lui Wictor Ciutacu, voi folosi numai initialele, ca sa intelegeti mai bine despre cine e vorba.
Nascut in 1970 la Sinaia, W.C. in 89 intra la Politehnica in Bucuresti, nu as putea spune ca a si terminat-o...probabil. Intra in presa prin 93, dar cea mai "prolifica perioada" o are cand devine consilierul defunctului sef de la APAPS in perioada "marilor" privatizari:


De fapt cu gurita lui recunoaste ca Musetescu ia imbogatit pe multi...
Apoi schimba curul si devine consilier (pe ce probleme?) al ministrului economiei, conservatorul Șereș, care si acum este anchetat de DNA.
Ei si dupa ce i-a consiliat pe acesti oameni impecabili, nemaiavand pe unde mai suge in guvern (P.C.-ul iesise de la guvernare), se refugiaza in marea lui iubire: presa!
Scrie in ziarul lui Felix, are emisiune la Antena 2, apare invitat la Antena 3 foarte des, scrie pe blog-ul personal, trimite SMS-uri...si e unul dintre lingaii de serviciu ai lui Voiculescu
Cea mai mare realizare este ca impreuna cu Gadea si mine, Badea,l-a victimizat in asa hal pe Basescu, incat lumea iar l-a ales!
Dovada crasa de prostie? La cat de ingamfat este, sigur.
W.C. are un handicap din nastere: e ingrozitor de urat!

Asta il roade cel mai mult, din aceasta cauza are comportamentul deviant al unui egocentric silit sa linga urme de rahat din curul sefilor.
Uratenia fizica, a intrat si in cea sufleteasca, distrugandu-i orice urma de omenie.
Scrie cu ura, vorbeste cu ura, pana si pupa-n cur cu ura!
Si mai are o problema W.C.: ii miroase gura urat, a cacat ( o fi doar de la fumat?)
W.C. mananca cacat cu polonicul, apoi improasca cu el pe toti pentru care primeste comanda.
Sub fata hidoasa, de om serios, matur, sot, tata, scriitor, jurnalist si pupincurist, se ascunde o jigodie libidinoasa si baloasa, castrata de mandrie si onoare.
Iata doua exemple de persoane,linse bine de W.C. pe vremea cand activa consilier ministerial si sugea de la ţâţele statului ziua, iar seara de la "ţâţa" sefului:Acesta este caracterul lui W.C., o jigodie, oportunista, fara scrupule de a se umili in fata celui care da mai mult!
Ciutac conform DEX = prost, stângaci, nerod, nătăfleață,tărănoi, necioplit, netot


A, sa nu uit, ii place si spriţul, mai uita de fizic...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Activati, va rog, o lista cu reactii pentru blog!

Dumitru Caruntu spunea...

Multumesc pentru sugestie. Am sa incerc sa pun un clasament al comentariilor.