27 ianuarie 2010

Ce “modeşti” sunt lacheii securistului Voiculescu


Dacă plecăm de la ipoteza că securiştii din comerţul exterior al României comuniste erau singurii care ştiau de conturile prin care se derulau afacerile statului român cu firmele occidentale – şi nu numai -, Dan Voiculescu devine beneficiarul principal al banilor obţinuţi din truda românilor, aceşti bani fiind destinaţi clanului Ceauşescu, în caz de … Cum, mulţumită ‘emanatului’ Ilici, cizmarul din Scorniceşti n-a mai apucat să deguste din bunătăţile aduse de valuta “Occidentului decadent”, securiştii s-au înfruptat din aceşti bani, dacă tot “prostimea” nu ştia cu ce se mănâncă societatea capitalistă. Aşa au apărut “Antenele”, iar ziariştii de pe-acolo dau dovadă de aceeaşi aroganţă, ca şi patronul lor, emanat şi el din gândirea “academicienei” analfabete, cea care-i considera pe români “viermi nesătui” ce toată ziua stau la cozi pentru câteva grame de carne.

Se numeşte Victor Ciutacu. Şi iată cum se descrie stimabilul pe blogul propriu http://www.ciutacu.ro/despre-ciutacu/: “Sunt extraordinar de destept si ingrozitor de arogant. Am si motive: dincolo de faptul ca, indiferent de ce ma apuc, sunt cel mai bun, daca ma uit in spate nu vad altceva decat un mare hau.” Sau: "…in prodigioasa mea cariera, mi s-a intamplat ca, de doua ori in viata, sa consiliez niste ministri: trei ani pe Musetescu (la APAPS), doua luni pe Seres (la MEC).” Numai că Muşetescu şi Sereş au fost unii dintre cei mai corupţi miniştri, din cauza cărora România a avut numai de pierdut. Dar pentru alde Ciutacu aceasta nu contează. Sau: “Spaga nu iau (hainele scumpe mi le cumpar de regula din leafa buna) …”. Cum să nu-l ataci în fiecare seară pe Preşedintele României, din moment ce ai o leafă atât de bună. Sau: “Nici macar nu mai am de gand sa ma intorc in sistemul de stat, pe nici o functie; doar daca nu mi-o lua Dumnezeu mintile.” Adică cei care lucrează în domeniul public, spre a fi bine acestei ţări, le-a luat Dumnezeu minţile. Sau: “Am o nevasta extraordinara si un copil minunat, pentru care merita sa fac orice sacrificiu; si fac destule.” Parcă lauda de sine nu miroase a bine … Sau: “Ştiu că-s arogant şi genial, dar îmi place să mi-o spună şi alţii. Oare o să mă iertaţi vreodată că-s cel mai bun?” Curat-murdar, coane Ciutacu. Dar ce mai găsim pe Victor Ciutacu – Vorbe grele? Se bate câmpii, acest Ciutacu încercând să dea impresia că este genial. Este doar mediocru. Iar unele comentarii (http://www.ciutacu.ro/articol/tara-tristetilor-mute-nu-iese-n-drum/#comments) sunt de genul “Muie Base. Ca tot se poarta..” sau “Eu nu zic sa nu ii sprijinim pe Moldoveni ca sunt mici si pricajiti, dar 100 de milioane sunt prea multe.
M-a enervat foarte mult aceasta decizie.
La noi nu au fost in stare de nimic , pe moldoveni ii finantam cu 100 de milioane.” Oricum, Ferentariul este mare şi fară Basarabia, pentru cititorii lui Ciutacu. La aşa autor, aşa comentarii. Nu pot avea toţi fraierii, care n-au leafă mare, nevastă extraordinară şi copil minunat, IQ-ul lui Ciutacu. Dimpotrivă …


In imaginea de mai sus, apare o parte din gasca ce scuipa in fiecare zi pe profesia de ziarist onest, slujitor devotat al adevarului.

2 comentarii:

Anonim spunea...

ce frumos stau in poza "tonomatii" lui felix motanu'...unu mai oaches decat celalalt...mai ales cutacur, acest tonomat gretos ce il balacareste pe basescu pe ceas daca ii bagi o fisa de un euro in cur....

te astept la mine pe blog unde discutam despre ciracii lui iliescu

tu ai cenzurare? ca nu mi-ai lasta un comentariu parca...

Dumitru Caruntu spunea...

N-a fost cenzura, ci neatentie. L-am respins din greseala ... ti-am mai povestit odata, in alta parte.