29 ianuarie 2010

Cum putem face download fără a apela la tot soiul de programe


Se numeşte Downloader.ro şi este un site românesc. Ce trebuie făcut? Se copiază URL-ul obiectului pe care vrei să-l downloadezi şi cam atât. Site-ri acceptate: youtube.com, metacafe.com, myvideo.de, clipfish.de, neogen.ro, 220.ro, peteava.ro, video.rol.ro, 2xtremeboom.phg.ro, dada.net, 4dh.com (video) şi neogen.ro, 2xtremeboom.phg.ro (audio). Odată ce ai găsit ceva interesant (din site-urile de mai sus) şi ti-ai dori să-l ai, reţine URL-ul (copy) şi paste în Downloader.ro. Download-ul porneşte instant. Mai rămâne să alegi formatul şi unde să-l salvezi. La “termeni şi condiţii” găsim:
“Ca utilizator al site-ului, recunoasteti, ca sunteti de acord cu urmatoarele:
- Nu descarcati fisiere, care nu sunt al lui DVS.
- Nu descarcati fisiere, care sunt protejate de drepturile de autor
Acest site nu isi asuma nici o responsabilitate pentru descarcarile utilizatorilor, nu urmareste vizitatorul, nu salveaza descarcarile si nici datele utilizatorilor. Pe serverul site-ului nu se gaseste nici un fisier in afara de fisierele site-ului.
Acest serviciu nu este facut pentru a face copii ilegale de continut cu drepturi de autor. Va rugam sa respectati drepturile proprietarilor de continut, atunci cand descarcati.”
Dacă nu vă faceţi deloc probleme cu copyright-ul, puteţi descărca tot ce doriţi.


Un comentariu:

Anonim spunea...

interesant, am sa intru...

te astept la mine pe blog, fac revista presei...