8 ianuarie 2011

Convertoare pentru toate formatele video


Dacă aveţi un player şi nu reuşiţi să rulaţi cu el un film, de vină este, probabil, faptul că playerul nu recunoaşte formatul video al filmului. Formatele sunt multiple şi au o întreagă poveste. Pe scurt, un film de forma ‘Interesant.avi’ are formatul video ‘.avi’, iar alt film de forma ‘Plăcut.mp4’ are formatul video ‘.mp4’. De ce este nevoie de convertoare video? Pentru a rula filme în playere, pentru a upload-a pe anumite site-uri filmuleţele proprii fără probleme etc. Mai jos sunt patru convertoare video, care trec un fişier video din orice format în orice format.

Any Video Converter poate fi downloadat urmând link-ul anterior, fişierul de download are aproximativ 22 MB, peste 65.000.000 de useri încercându-l. Adică merită folosit, mai ales că este gratuit.
Hamster Free Video Converter este gratuit şi are interfaţă în limba română. Poate extrage muzica din filme, piesele putând fi salvate în format mp3.
Sothink Free Video Converter este gratuit, are şi funcţii de editare video, iar fişierul ce trebuie downloadat are aproximativ 20 MB.
FreeMake Video Converter este gratuit şi are multe funcţii, pe care le găsiţi enumerate pe site-ul oficial (urmaţi legătura).

Niciun comentariu: