24 noiembrie 2010

Pesediştii, hoţii care strigă ‘Hoţul!’


Pentru cei care au uitat sau n-au vrut să ştie, trebuie spus că neocomuniştii din PSD au furat România bucată cu bucată, începând cu voturile ‘fraierilor’ şi terminând cu marile tunuri financiare gen ‘Sidex’ sau ‘Petrom’. De exemplu, în iunie 2009, cu ocazia alegerilor pentru Parlamentul European, PSD cumpăra voturi cu 50 de lei bucata. Întreg articolul îl găsiţi aici, în continuare fiind prezentat un fragment.

După asigurări, urmează instrucțiunile: „deschideți buletinul de vot la pagina cu PSD-ul, ștampilă direct și, lîngă ștampilă, puneți o legitimație, pentru că buletinul îl lăsați la comisie. Aveți o grămadă de variante: legitimație de transport, carnet de șofer, orice cu nume, prenume și poză. Apoi faceți poză cu telefonul, îl dați și voi pe silențios înainte să nu facă zgomot. În cabina de vot sînteți suverane. Acolo nu intră nimeni peste voi, nici poliția, nici garda, ăsta-i dreptul vostru!”

Păi, să nu lupţi până la miezul nopţii, şi după, la tembeliziunile mogulilor, împotriva ‘dictaturii’ lui Băsescu. Râurile de cerneală şi miliardele de biţi nu par să aibă vreun efect pentru triada neocomunistă PSD + PRM + PNL bazată pe electoratul otevizat, care trăieşte din mită, minciună, furt, bârfă de mahala.

5 comentarii:

Anonim spunea...

coalitia "Un Cur Largit - 3 Partide Impotriva Romaniei", recte psd/pnl/pc au rupt coloana vertebrala a romaniei...votati mai boilor in continuare pe ilici/curuletz/trompetescu/chucky & co...

Anonim spunea...

@tuturor
Micul Prostescu paraste PDL la UE, NATO, ONU, diverse ambasade, la McDonalds, la Botu' Calului si la Pisoarul Public de la Haga...ciudat, nimeni nu il baga in seama!!!

Dumitru Caruntu spunea...

S-ar putea spune si: Haide Ilici, nu fi trist/PCR-ul merge inainte/Prin Partidul pesedist (sau prin micul trompetist).

Emanuel_21 spunea...

Furtul electoral nu va fi niciodata stopat! Niciun mijloc politienesc n-ar putea, pentru ca a devenit pur si simplu o afacere!
E drept, la PSD e generalizat, canceros in stare avansata, dar tare mi-e teama ca poporul asta, otevizat, va vota masiv cu ei la urmatoarele alegeri :(

Dumitru Caruntu spunea...

Asa-i, ca si in alte 'domenii', procentul este problema. Si in Germania se fura, numai ca procentul celor care o fac este 0,01% din populatie (probabil). Corect, furtul electoral e prezent peste tot in lume, doar ca la 'social-democratii' romani procentul este mai mare ca in Africa.