5 octombrie 2010

Emanatu’ şi românii


„Curentul”, ediţia online din 5 octombrie 2010, publică un articol intitulat Seniliescu – obsedat frenetic de suspendarea lui Traian Băsescu. Unele comentarii la acest articol mi s-au părut extrem de interesante, de aceea am să le reiau mai jos. Înainte de asta, însă, o scurtă observaţie: în România indiferenţa celor buni face ineficientă acţiunea autorităţilor împotriva celor care au făcut şi fac atât de mult rău.

Iată un prim comentariu: „Trecutul lui Ilescu este mult mai tenebros decat si-l pot inchipui oamenii simpli. In realitatea, ura care il anima si astazi pe Ion Marcel Ilici Iliescu (numele real) impotriva poporului roman se datoreaza in mare parte si faptului ca insasi originile sale sunt anti-romanesti. Cosmetizarea biografiei este o operatiune specifica agentilor anti-Romania. In paranteza fie spus, un caz similar de falsificarea originilor bolsevice anti-romanesti este si vocalul presedinte al ICR, Horia Roman Patapievici, care simuleaza ca s-ar afla in „opozitie” cu vederile inaintasului sau Ion Ilici Iliescu.Conform biografiei secrete a lui Ion Iliescu, publicata de scriitorul si cercetatorul Vladimir Alexe sub titlul „Candidatul Manciurian” , unul dintre bunicii sai a fost bolsevic sadea, pe numele sau Vasili Ivanovici. S-a refugiat in Romania fiind urmarit de politia tarista pentru activitati subversive anti-nationale. Acesta l-a impins la lupta „proletara” si pe fiul sau, Alexandru Iliescu, casatorit cu o caldarareasa bulgaroaica, Maricica, care a dat nastere la Oltenita fiului lor, Ion Ilici, la 3.03.1930. Fugit initial din Regat, in 1935, Alexandru s-a intors din Rusia si a fost condamnat la trei ani de inchisoare, pentru tradare de tara (milita pentru dezmembrarea Romaniei si trecerea Basarabiei la rusi), inchisoare facuta cu intermitente. Vecinii banuiau ca era informator al politiei in inchisoare. Alexandru, kominternist si „ilegalist”, a fost inchis la Doftana, alaturi de Nicolae Ceausescu, printre alti. Aici, copil fiind, Elena Ceausescu, pe care avea s-o execute peste 60 de ani, il aducea pe Ionut de manuta ca sa-si vada tatal, aflat in conditii de semi-libertate, specifice tratamentului de care beneficiau detinutii politici in perioada Antonescu. Dupa ocuparea Romaniei de Armata Rosie, mama vitrega a lui Iliescu, Marita (sora mamei lui Ion Cioaba, primul „rege international al romilor”), a fost servitoare si bucatareasa la Ana Pauker iar unchiul sau, Eftimie, a ajuns adjunctul infamului Alexandru Draghici, Ministrul de Interne al lui Dej. Din aceasta combinatie – Pauker-Draghici - se trage si o parte din ascensiunea sa politica.”

Un alt comentariu: “Crimele lui Seniliescu !
In 1956, sub influenta evenimentelor din Ungaria, studentimea romana a manifestat contra regimului demential din tara noastra! Faptele studentilor au fost anchetate de o structura infiintata ad-hoc si condusa de MINISTRUL TINERETULUI de la acea data, adica DE TOVARASUL CRIMINAL SENILIESCU,care chiar daca nu era inca senil, era tot un GUNOI ca si acum. Spre marele meu regret nu mai sper ca acest DUSMAN FEROCE AL ROMANILOR sa-si primeasca pedeapsa binemeritata pentru CRIMELE SALE ODIOASE !!!”

Şi încă un comentariu: “PSD-ul lui Ilici a distrus Romania
Este evident ca batranul Ilici, agent de influentza kaghebist, chiar daca dosarul UM 0110 nu se mai "gaseste" lucrurile sunt clare pentru oricine, este de 40 de ani incoace (din anii '60!!!) port-stindardul intereselor rusesti si antiromanesti in amarata asta de tzara.

Dovada: reactivarea din 2007, batrana lepra reactivand la randul ei toata banda pedesereilor, petroliberalilor si veceutudoristilor, totzi structural oamenii intereselor moscovite. Mircea Geoana a fost doar o marioneta, el nu avea putere de decizie in PSD. Nici Ponta nu este altceva decat un maimutoi al lui Iliescu.

Prin PSD-ul controlat de Iliescu s-a pus punct reformelor, a fost saracita tara, in contul imbogatirii clientelei politice “flamande” in dauna pensionarilor, sistemului de educatie, asistentei sociale si medicale, spolierea sectorului privat si aservirea tarii mafiei kgb-iste.

PSD a fost 16 ani la guvernare, 12 ani direct si 4 indirect. Au saracit Romania si i-au tinut pe romani intr-o stare de inapoiere extrema pentru a-i manipula mai bine si a le cumpara voturile cu un mic si o bere.
PSD a concentrat toata puterea in mana mafiotilor si oligarhilor care ii sprijina, in dauna romanilor cinstiti si corecti care isi castiga existent prim munca lor si nu prin furt.

PSD este un partid al tradatorilor si jefuitorilor nationali, sprijiniti de asa-zisii oameni de afaceri, imbogatiti prin furt si minciuna, care vor sa controleze viata politica, sociala si economica in dauna romanilor. PSD a dat tara pe nimic (vedeti privatizarile facute de PSD) si vrea sa revina la putere pentru a da si ce a mai ramas, tot pe nimic, oligarhilor care ii sprijină.”

În final un ‘apel duios către toate lichelele înfrânte din România’: „Miscarea de Competenta!
Apel duios catre toate lichelele infrante din Romania pentru regrupare

Sloganul nostru “Lichele din toata Romania, uniti-va!” si “Sus mafia si jos Basescu si Patria”
Cine sunten noi si ce dorim?
Noi suntem lichelele din Romania, cam vreo 25% din electoratul romanesc, demne scursori ale fostei dictaturi comuniste din Romania, indepartati de la putere in 2004 de catre electoratul romanesc de 75% a lui Basescu, care cu parere de rau trebuie sa recunoastem ca vrea binele poporului roman si fac parte din categoria oamenilor normali si cu bun simt. Prin natura fiintei noastre, noi lichelele Romaniei suntem niste imbecili notorii, fara carcter si bunsimt, interesati numai de bunastarea personala folosind la maximum orice metode nelegale. Suntem adunati in gasti de gunoaie cu denumiri pompoase precum PSD, PRM, PC, PNL care cu mandrie ne numim Opozitie parlamentara. Lichelele cele mai celebre ne reprezinta in Parlamentul Romaniei, pe care am reusit sa-l transformam intr-un cotet de animale zoo unde noi suntem ragitorii cei dintai. Electoratul nostru lichelist de 25% ne-au bagat pe usa din dos a Parlamentului “pe liste”, cu buna stiinta, stiind ca suntem criminali, prostanaci, infractori, perversi sexuali, mitocani, betivi, spagari si escroci. Printre cei mai de seama reprezentanti ai nostri bagati pe usa din dos, in Parlament, ii amintim pe criminalul stalinist Iliescu Ilici Ion, maimutoiul Ponta, “baiatul de salon” a lui Nastase iubitor de dos, Corlateanu, tampitul Serban Nicolae, Miki spaga, oligofrenul Banicioiu, capra tremurici, escrocul patentat Voiculescu, betivul-homalau Orban lodovica, primrepetentul Tariceanu, oligofranarul Hasoti, suscrofa ferus Norica, escrocul internaţiomal Patriciu Dinu, repetentul sugaci Antonescu Cr(et)in precum si hunii disno Georghe Frunda, Verestoy Attila, Marko Bella si alte creaturi traznite.
Noi, lichelele Romaniei, prin reprezentantii nostri enumerati mai sus dorim urmatoarele:
1.Inlaturarea din fruntea Romaniei a Presedintelui Traian Basescu, ales de catre romanii cu bun simt, cu orice mijloace ilegale, pentruca cu metode legale nu putem ; L-am suspendat prin abuz constitutional iar electoratul lui de 75% ne-a infrant rusinos de sever, dar nu disperam.
2.Crearea unei stari de confuzie politica totala in Romania asa cum ne place noua prin formarea coalitiei rusinii nationale psd=pnl=pc ce reprezentam gunoaiele politice ale Romaniei;
3.Sustinerea unui sistem juridic comunist pe care l-am creat noi in favoarea noastra pentru apararea talharilor nostri comunisti;
4.Distrugerea si pradarea in continuare a economiei romanesti in favoarea noastra prin escrocii mogulii imbecili de presa Patriciu-Voiculescu-Vantu;
5.Atragerea si coruperea a cat mai multi romani, in special pensionari slabi de inger pe care i-am mintit cu nerusinare in ce priveste falsa marire de pensii, de partea noastra;
6. Distrugerea DEMOCRATIEI cu orice pret, si reintoarcerea la DICTATURA COMUNISTA pe care cei 75% din electoratul roman cistiti si de bun simt o neaga cu nerusinare si fara motiv;
7. Vom sabota in continuare Guvernul BOC
8.Mintirea poporului cu televizorul cu buna stiinta in continuare asa cum numai noi o stim face;
9.Sabotarea a oricarei forme privind votul uninominal deoarece impiedica sa acceada in Parlament lichele d-ale noastre cu un trecut dubios si multe la numar;
10.Impidicarea cu orice pret ale ALEGERILOR ANTICIPATE, care nu ne sunt favorabile
11.Dezmembrarea teritoriala a Romaniei asa cum vreau hunii udemeristi condusi de hunul Frunda;

Apelul nostru duios de lichele patentate ce suntem, il vom aduce la cunostinta tuturor celor care vreau sa devina lichele ca noi, prin postari si toate mijloacele mass-media de care dispunem, astfel:
1.Televiziunile escrocului Voiculescu, Antena1 si Antena3, iRealitatea TV a escrocului paralitic fizic si mental S O Vantu, unde maestrii gaozari imbecilul Stan laptopistul si dementul senil Bolcas, lelea Firea cu invitati lichelisti anali-sti precum alienatul mintal necinstit C.T. Popescu, homalăul Hurezeanu, sugaciul Tanase, oligofrenul KGB Mircea Dinescu si alte scuipaturi precum si imbecilul unicat Badea Mircea, ne vor bucura cu tampeniile lor debitate la comanda, precum si alte televiziuni mediocre;
2.Prin presa scrisa reprezentata de tabloidele si fituicile pedofilului dovedit VC-ul Tudor, “Romania mare” si “Tricolorul” , ziarul “Adevarul” , patron fiind escrocul Dinu Patriciu, ziarul “Jurnalul national” unde o pleiada de imbecili nenorociti va vor dezinforma asa cum le place lichelelor, prin tov liceean cretin Tuca-bou debusolatul, santajistii escroci Sorin Rosca Stanescu si Bogdan Chireac.
Vai de voi romani cinstiti, nici nu va inchipuiti ce o sa va facem ,noi lichelele, daca o sa ne lasati. Expresiile si vocabularul folosit ne caracterizeaza si de aceea nu ne cerem scuze.

Niciun comentariu: