7 octombrie 2010

Cât de paralele cu profesia de jurnalist sunt tonomatele securistului Voiculescu


Calea Lactee, Sistemul Solar, Terra, Europa, România, Bucureşti, în dimineaţa zilei de 7 octombrie 2010. Îm pun masca pe faţă şi intru în haznaua urât mirositoare a securistului beneficiar de valută din conturile cizmarului dictator, numitul Dan Voiculescu. Antena1 informează ‘boborul’, prin slugile lui Felix, cei care îi ling fundul plin de bube, pentru nişte arginţi. Până în dimineaţa respectivă credeam că iobagii lui Felix sunt doar tonomate, care-l înjură la comandă pe Băsescu. Nu, dragii mei, aceşti ziarişti rataţi sunt de-a dreptul proşti, ori îi cred imbecili pe cei care se uită la posturile trustului Intact. Trei exemple de imbecilitate am remarcat, în cele 20 de minute de televiziune de că…t, marca Dan Voiculescu.
1. Pentru a prefaţa un material despre cum nu ştiu ce primar a greşit culorile de pe emblema Primăriei, stimabila care prezenta jurnalul matinal pe Antena1 afirmă, după ce-l face praf pe respectivul primar: “Doar ştim cu toţii culorile drapelului, pe care le-am invăţat la şcoală, roşu, galben şi albastru”. Aşa-i tovarăşa, bolşevicii care au spălat creiere prin intermediul învăţământului, ne-au băgat în cap chestia cu ‘roşu, galben, albastru’, fără nici o legătură cu ordinea firească a culorilor de pe drapelul României moderne. Numai că, în 2003, s-a adoptat prin referendum Constituţia României, valabilă şi azi, care la art.12 (‘Simboluri naţionale’) precizează: “(1) Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.” Dar pentru tonomatele lui Voiculescu adevărul nu contează defel, doar Antenele se adresează unui public îndobitocit, aşa cum îşi doreşte Felix.
2. În aceeaşi emisiune matinală, sunt redate pasaje din declaraţia infractorului pesedist Cătălin Voicu, referitoare la ‘familia sa ce moare de foame’, în timp ce el este în puşcărie. Nimic despre ce a făcut acest individ, de-a transformat România într-o baltă a corupţiei. Slugile lui Voiculescu nu realizează oare că acest Voicu a permis mafioţilor să se îmbogăţească, prin trafic de influenţă, iar banii publici au ajuns în marile averi ale unora, în timp ce bugetarii sunt la limita sărăciei? Cum poţi tu televiziune care pretinzi că informezi să-l plângi pe Voicu, care şi-a regulat nevasta şi a făcut copii, în timp ce primea şpăgi, dar să nu plângi de mila acestei ţărişoare în care nu investeşte nimeni datorită corupţiei întreţinute de mafia pesedistă, din care făcea parte şi infractorul Voicu? Este important pentru mine, bugetar cu salariul micşorat, cum o duce familia lui Voicu!? Nu, tovarăşa, important pentru mine este că acest Voicu a făcut din Parlament o cocină de corupţi, iar dreptatea a fost alungată de sunetul arginţilor. În SUA unul ca Voicu lua uşurel 50 de ani de temniţă.
3. După o ştire cu Voicu, a urmat ştirea ‘mai puţin importantă’ (?) privind Legea pensiilor. Şi aici tonomatele lui Voiculescu au dat dovadă de lipsă crasă de profesionalism, dezinformând prin omisiune. După ce sunt daţi circarii Ponta şi Antonescu, apare şi punctul de vedere al PDL. Apare este un fel de a spune, deoarece din cele 5 fraze, ale unui parlamentar PDL, prezentate de alte televiziuni, Antena1 prezintă doar una, pe cea mai neutră: “Legea pensiilor va permite plata pensiilor în 2011”. Atât. Nimic despre faptul ca Legea pensiilor va elimina pensiile ‘nesimţite’ de sute de milioane de lei vechi, nimic despre faptul că pensiile sub 3.000 de lei (30 de milioane de lei vechi) nu vor scădea semnificativ, iar cele mici ar putea să crească. Slugile lui Voiculescu nu pot sau nu vor să spună adevărul. Poporul trebuie imbecilizat prin minciună şi alienat prin ură faţă de cei care guvernează. Totul la Antenele securistului Voiculescu sună catastrofic. Dacă-i priveşti, ar trebui să te sinucizi de teamă că vei muri oricum în această perioadă. Unde este Guvernarea lui Bombonel, când totul la Antene era roz, iar lingăii lui Voiculescu vorbeau în celebra limbă de lemn moştenită de la stăpânul lui Voiculescu, cizmarul din Scorniceşti.

2 comentarii:

Anonim spunea...

cacatul mogulilor romani este mestecat si rumenit zilnic de aceste curveturi de ziaristi/te de doi lei...ei/ele se prostitueaza zilnic in direct in vazul natiunii inculte care crede si nu cerceteaza...la mine pe blog Iranienii cei cu frica de Allah si neiubitori de arme nucleare au fost infectati de evrei cu un virus sionist?!?!?

Dumitru Caruntu spunea...

Massmedia din Romania are zone putrede, in care dospesc marile esecuri ale natiei. De exemplu, la Mineriada din 1999, Radio Romania Actualitati prezenta hoardele mineresti ca trupe eliberatoare, care, dac-ar fi ajuns la Bucuresti, ne-ar fi scos pentru urmatorii 50 de ani apropierea de Occident din cap. Acum, in lipsa unor alte evenimente, tembeliziunile mogulilor inventeaza o realitate paralela, in care frica de ziua de maine, neincrederea in autoritati, lipsa de speranta sunt temelia. Iar o natie fara sperante este o natie de iobagi. Asta isi doresc de fapt mogulii care ling funduri pesediste. Sa fim iarasi sclavii bolsevicilor, cei care ne-au confiscat speranta, istoria, traditiile si ne-au oferit izolarea, teama, foamea, frigul, intunericul, minciuna, ura fata de alti oameni, ateismul, indobitocirea.