17 noiembrie 2009

Ciuma Becali şi gripa Prostănacul


Se pare că-n această ţară chiar şi răul este pervertit. Dacă în Occidentul civilizat personajele negative îşi au farmecul lor, pe malurile Dîmboviţei orice farmec se dizolvă într-un grotesc ce-ţi produce scârbă. Puteai, ca german, să fii atras de talentul oratoric al unui Adolf Hitler, dar este greu de înţeles ce poţi găsi la un agramat ca Becali. Cu toate acestea, dragi prieteni, unii tovarăşi sau chiar domni cu papion îl slujesc pe ciobanul din Pipera, pentru ceva mălai. Ce părere aveţi despre profesorii, unii chiar de limbă română, care îi fac propagandă electorală stâlcitorului de limbă română George Becali? Cum să fie competitiv sistemul de învăţământ românesc în condiţiile în care modelul de viaţă al unor cadre didactice este analfabetul Becali? Cum să proclami superioritatea cunoaşterii şi a învăţăturii la copii în condiţiile în care prostia unuia ca Becali nu este condamnată ci, mai mult, apreciată de cei care, chipurile, (de)formează moral şi intelectual generaţiile României de mâine?
Trecând la celălalt personaj hidos al României de azi, trebuie observată limba de lemn moştenită de la tătuca Iliescu. Putem presupune ce ar fi România cu Prostănacu’ preşedinte. O ţară în care s-ar fura în linişte. O ţară în care baronii roşii ar acapara ceea ce a mai rămas din avuţia naţională. Problema unei naţiuni nu este averea fiecăruia, ci obiceiurile sale. Comunismul n-a fost bun pentru acea raţie de pâine, ci a fost o ciumă pentru ţară datorită obiceiurile deprinse în comunism: furtul, minciuna, corupţia fără margini şi aşa mai departe. Acestea sunt bolile de care trebuie să se vindece România, iar traiul bun va veni după aceea, ca o consecinţă firească a respectării legilor, a eficienţei muncii, a promovării valorilor. Nu poţi pretinde să trăieşti bine într-o ţară coruptă. Nu poţi pretinde să te simţi în siguranţă într-o ţară în care nu se respectă legea. Nu l-am auzit pe infractorul nedovedit Năstase Adrian justificându-şi coerent şi logic averea dobândită (nici nu are cum, aceasta fiind obţinută ilegal), dar foarte des l-am auzit aruncând cu noroi în organele statului. Cum poate un asemenea individ să reprezinte cetăţenii unui stat sau chiar statul în condiţiile în care nu are încredere în justiţia acelui stat? Cum poate acest individ să apară la televizor bătând câmpii despre “să moară duşmanii mei” în condiţiile în care asupra sa planează acuzaţii grave de corupţie.
Dragii mei, neparticipând la vot, alianţa securistico-liberalo-prostănacă Geoană + Becali + Antonescu + Vadim vor face din ţara mea şi a ta republica lor neobolşevică. Dacă nu emigrezi în următoarele trei săptămâni ai şansa să te întorci în sistemul ticăloşit. Iar peste cinci ani nu va mai exista un alt Băsescu să te scoată de acolo. Românii au ocazia să o rupă definitiv cu trecutul bolşevic al pupincuristului Vadim pe 22 noiembrie 2009. Nu lăsaţi fantomele comunismului şi ale liberalismului roşu să facă din această ţară o ţară de baroni şi asistaţi social. Nu trebuie să mai fim ce am fost, trebuie să fim doar o ţară de oameni harnici, cinstiţi şi inteligenţi, care sunt capabili să facă din România un model de civilizaţie.


Vedeti si linkul Prostanacul si romanii

Niciun comentariu: