5 martie 2010

Cum au petrecut unii români ziua de naştere a lui Ion Iliescu


Anul acesta Ion Iliescu nu si-a sarbatorit ziua pe 3 martie, cand s-a nascut, ci pe 2 martie, motivul fiind unul singur: frica. Pretextand pregatirea discursului pentru un congres inventat, la Paris, Iliescu a sarbatorit intr-un cadru restans, cu o zi mai devreme.

A doua zi: surpriza! Fostul presedinte al UTC-ului se prezinta in jurul orei 18.15 la Ateneul Roman, pentru a asista la un recital extraordinar, cum probabil considera ca i se cuvine pentru merite deosebite in apararea oranduirii socialiste.

7 membri ai grupului nostru au ajuns in fata Ateneului pentru a-i ura un sincer La multi ani fostului protejat al familiei Ceausescu. In fata Ateneului era o paza demna de marile summit-uri si congrese internationale. Politie, Jandarmerie, SPP, in uniforme si in civil, toti prezenti pentru a apara “onoarea” lui Ion Iliescu.

Cadourile noastre, reprezentate de un tort cu stegulete URSS pe el si o pereche de catuse rosii, nu au putut ajunge in posesia fostului demnitar comunist.

Fortele statului politienesc in care traim ne-au saltat pe sus si ne-au escortat pana la statia de metrou Universitate, informandu-ne ca peste 50 de forte de ordine ne asteptau si pe strada Atena (sediul biroului senatorului Ion Iliescu) cu o zi inainte, sa nu care cumva sa se iveasca vreo problema.

Reamintim ca in urma cu un an, pe 3 martie, grupul Noii Golani a incercat sa inmaneze manipulatorului minerilor din 13-15 iunie 1990 cateva lumanari in memoria victimelor din decembrie 1989 si un tricou cu un mesaj special. Pentru aceasta, 6 dintre noi au primit amenzi de 200 de lei din partea fortelor de ordine, amenzi anulate ulterior in instanta.


Mesaj primit de la grupul de actiune Noii Golani.

Imi permit sa citez, cu acordul (tacit) al autorului, un fragment dintr-un material intitulat "Ilici Ramirez Iliescovici - 80 de ani de ura viscerala impotriva democratiei si respectarii drepturilor omului": "Ce sa ii dorim noi cei ce nu am fost spalati pe creier de minciunile si ranjetul lui cretin? Normal, ani cat mai putini si ca baietii de la Noii Golani sa ii arunce oua imputite in cap de fiecare 22 Decembrie pana cand va crapa…Eu unul as vrea ca hoitul sa ii fie inghetat criogenic in urina umana si peste vreo 50 - 100 de ani, cand poate justitia va functiona in sfarsit in Romania, sa fie dezghetat si condamnat atunci pentru faptele lui de dinainte de 1989 si mai ales dupa 1989…" Tot articolul il gasiti pe blogul NEINFECTAT DE COMUNISM.

Un comentariu:

Anonim spunea...

felicitari pt initiativa...va puteti apropia de ilici atunci cand mai face si el o baie de multime sau la vreo semnare de carte demagogica...oua imputite, monezi, crucifixe, copii dupa declaratia de la timisoara, etc sunt recomandate...

ilici, sa iti crape inima in tine de ciuda, majoritatea romanilor ti-au vazut adevaratul chip...