29 aprilie 2010

România terorizată de clanurile ţigăneşti?


În ultima vreme, tot mai multe ştiri, mai ales din zona Olteniei, sunt cu şi despre ţigani care aplică propria lege – legea bâtei – în spaţiul public din România. Spitale devastate de clanuri ale ţiganilor, locuri unde poliţia nu intervine de frica ţiganilor etc. Românului simplu i se cer taxe şi impozite pentru bugetul de stat, românului obişnuit i se confiscă averea dacă a obţinut-o ilegal, cetăţeanului obişnuit i se pune sechestru pe locuinţă dacă nu-şi plăteşte datoriile la bănci, dar cine-i întreabă pe ţigani cum şi-au construit palatele cu turnuleţe, cine-i întreabă pe ţigani de taxe şi impozite – maneliştii ar fi un exemplu - , cine-i întreabă pe ţigani de prăpădul egologic pe care-l fac pe oriunde trec, cine-i întreabă pe ţigani de încălcarea oricăror legi posibile în această ţară. Aceşti indivizi nu au nici un Dumnezeu (evreii, de exemplu, au unul), aceste brute nu dau doi bani pe viaţa şi integritatea corporală a celor pe care-i întâlnesc, aceşti oameni fără un loc al lor nu dau doi lei pe banii câştigaţi prin trudă de semenii lor cărora le fură fără nici o jenă bunurile. Organizaţiile de romi, care nu fac nimic pentru integrarea ţiganilor într-o societate a normalităţii, ţipă mereu despre discriminare. Trebuie să-i înştiinţeze cineva că hoţii, criminalii, cei fără lege şi Dumnezeu sunt în orice ţară discriminaţi, adică sunt izolaţi de semenii lor. Până atunci aceşti ‘cetăţeni români’, fără nici o legătura cu această ţară formată majoritar din oameni cu frică de Dumnezeu şi poate prea îngăduitori faţă de specimenele care le fac viaţa grea, cum ar fi clanurile ţigăneşti, ei bine, aceşti indivizi nu merită respectul şi aprecierea noastră, doar pentru că ne fac ţara de râs şi ne aduc violenţa în cotidian. Dacă poliţia nu poate sau nu vrea să-i pună la punct, unde sunt reprezentanţii extremei drepte care ar trebui să intervină în anumite momente în viaţa unei naţii? În România, bolşevismul pur este considerat normalitate, iar extrema dreaptă este vânată tocmai de cei care ar trebui să constate că orice balanţă trebuie să fie în echilibru, adică dacă tot ai 3% extremişti de stânga, de ce n-ar exista, din nevoia de echilibru, şi 3% extremişti de dreapta? Ţiganii în Ungaria nu mişcă, adică nu-şi permit să atace spitalele. De ce oare?

5 comentarii:

Anonim spunea...

din oltenita un alt tzigan socialist a fost propulsat la functia ce mai intalta din stat...acesta era ion tziganu zis si al iliescului..taica-su se specializase in furatul gainilor...ion s-a specializatin furatul destinelor romanilor

te astept la mine pe blog unde Maimutzoiul Isteric Socialist, Hugo Chavez, si-a facut cont pe Twitter

Movi spunea...

dap .. uneori asa imi vine sa plec undeva departe .. sunt satul de atata prostie, falsitate si indiferenta dar mai ales sunt satul cun toate aceastea o facem noi cu manuta nostra preferand sa fim indiferenti

Dumitru Caruntu spunea...

NeinfectatDeComunism

O alta mare gafa a gruparii bolsevice din jurul lui Ilici a fost acceptarea denumirii de 'romi' (de unde au scos-o?) pentru 'tigani', desi in toata lumea sunt recunoscuti drept tigani, iar de la 'rom' la 'roman' nu-i decat un pas, usor de facut pentru cine nu ne cunoaste. Multumim tovarase Iliescu!

Movi

Prostia, falsitatea si indiferenta sunt, uneori, intens cultivate de o societate fara valori clare, societate in care calai si martiri, oameni de valoare si nulitati, corupti si cinstiti etc nu prea se deosebesc. Prietenii stiu de ce.

Unknown spunea...

In aceasta poza sunt doi tigani Unguri si nu Romani.Unul dintre ei a fost martor la crima din Veszprem unde a murit fratele nostru Marian Cozma.Oricum Romanilor nu le-a fost niciodata frica de tzigani.Eu unul nu am nimic cu ei.Dar de cate ori mau suparat de atatea ori i.am deranjat.

Unknown spunea...

In aceasta poza sunt doi tigani Unguri si nu Romani.Sunt din Veszprem iar unul dintre ei a fost martor la moartea marelui hanbalist Marian Cozma.Eu unul nu am nimic cu tiganii.De cate ori m-au suparat de atatea ori i-am deranjat fizic.Nu cred ca Romanii au frica de tigani...Eu nu am probleme de astea.Pe mine ma deranjeaza mai mult guvernul decat tiganii.