22 iunie 2009

Tovarăşii din PSD la aceeaşi masă cu “tâmpiţii”


Se spune că dreapta creează şi stânga împarte. În România nu prea mai este ce împărţi. Au avut grijă foştii comunişti şi securişti să ia cu japca o mare parte a avuţiei naţionale. Cu toate acestea, neocomuniştii din PSD se plâng de dimensiunea ciolanului de care au parte, prea mic pentru nişte foşti tovarăşi obişnuiţi să o ducă bine încă de pe vremea întâiului pesedist, autoproclamatul preşedinte al Republicii Socialiste România. Altfel, Liviu Dragnea, vicepreşedinte PSD, are dreptate: în perioada 2001-2004 era foarte bine (pentru tovarăşii din PSD). Doar în acea perioadă tovarăşul Dragnea, preşedinte de Consiliu Judeţean, a cumpărat pe nimic firma ce construişte şi repară drumuri în judeţul Gorj. Şi tot în acea perioadă, baronii PSD, precum Mischie (în prezent anchetat penal) şi Nicolaiciuc (în prezent arestat în SUA) nu aveau probleme cu banii. Ca să nu mai vorbim de “căpetenia” baronilor, “imaculatul” Năstase Adrian, cel pentru care se emigra în zone ale Terrei, unde nu te punea nimeni să-i numeri ouăle. În rest, totul este clar: nu sunt în ţara aceasta atâţia “tâmpiţi” şi “proşti” astfel încât Prostănacul să ajungă preşedinte (iar Vanghelie prim-ministru?).

2 comentarii:

Unknown spunea...

povestea asta a ta are si o continuare logica. dracul nu e intotdeauna negru, dupa cum nici politica in romania actuala nu e facuta exclusiv de pesedisti. avem suficiente exemplare pedeliste de seama incepand cu basescu (a mai auzit cineva vreo silaba macar despre dosarul flota??), continuand cu Blaga si Videanu si terminand (impropriu spus, lista e prea lunga...) cu odrasla prezidentiala EBA, a carei intrare in PE e pusa sub semnul fraudei..

Dumitru Caruntu spunea...

Flota României n-a vândut-o Băsescu, ci directorii de la Navrom Constanţa, unii făcând şi puşcărie pentru asta. Vina lui e doar morală, poate … Cât priveşte comparaţia cu tovarăşii pesedişti, distanţa este uriaşă. Pesediştii, foşti comunişti, au creat un stat mafiot, cu cenzura presei şi tot tacâmul. Ăştialalţi trebuie analizaţi individual. Oricum, sistemul este altul, chiar dacă mai sunt derapaje. Mergând pe logica afirmaţiei “Dracul nu-i atât de negru!”, s-ar putea spune că nici Stalin sau Hitler n-au fost lipsiţi de calităţi. Stalin dormea pe un pat de armată, învelit cu o pătură, pe când Clinton, de exemplu, se delecta cu Monica în Biroul oval. Nu-i aşa că trebuie apreciat Stalin, familist convins ?!