4 iulie 2012
STOP instaurării dictaturii neocomuniste în România
Integral la link-ul http://asapteadimensiune.ro/stop-instaurarii-dictaturii-neocomuniste-in-romania.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un blog pentru cei care cred că adevărul ne face liberi, iar spiritul de dreptate înnobilează o naţie.
Plictisit de alb? Încearcă altă culoare pentru background!
Site-uri peste care arunc privirea | Site-uri media |
---|---|
|
Filme online (I), Filme online (II), Filme online (III)
Filme de referinţă Documentare (I), Documentare (II)
Documentare (III)
Memorialul durereii (seria integrala, 35 de episoade)
Partea I Partea a II-a Partea a III-a
Dacă vreti sa trimiteti cuiva un fisier cu dimensiunea maxima 1 GB (si pastrare 10 zile), există http://s214.transfer.ro/.
Vedeţi alte ‘recomandări’.
Un comentariu:
Jos Comunismul!!!
De la Ion Iliescu, Petre Roman si pana la Traian Basescu, vechiul monolit neonomenclaturist, repliat la putere dupa 1989, a mentinut constant sistemul politico-economic instaurat dupa eliminarea esalonului unu al PCR. Ca strategie de imagine, comunistii postdecembristi au inteles faptul ca o parte dintre romani nu mai vor sa auda de comunism si atunci FSN-ul, mai apoi si PDSR-ul, scindat in PSD si PD, au avansat ideea „democratiei originale", o constructie politica proprie social-democratiei, constructie criptocomunista destinata sa protejeze succesorii directi ai sistemului socialist, dar si mecanismul de distrugere, pus in practica pe fondul disfunctionalitatilor institutionale existente in Romania.
Toti cei care in timpul evenimentelor din 1989 s-au ascuns de teama multimii revoltate, ulterior, pe masura ce s-a consolidat puterea criptocomunista, au primit semnalul ca a venit vremea sa actioneze si au contribuit din plin la lichidarea incercarilor de constituire a unei democratii incipiente si au demarat o campanie puternica de stigmatizare a celor care au fost victimele represiunii comuniste in perioada stalinizarii Romaniei. Criptocomunismul se afla pe pozitii de forta si astazi, la momentul 2012, si poate fi identificat in plan institutional sub raportul politicilor sociale implementate, dar si in palierul mentalitatilor, atat la nivel de conducere, cat si in randul maselor eficient reeducate in perioada comunista. De altfel, conform tezelor CC al PCR, in anul 2010 se prefigura trecerea de la societatea socialista multilateral dezvoltata, la comunism. Aparatcicii nu au uitat directiva si, din cincinal in cincinal, au netezit drumul spre comunism in zbor. Si astfel ne trece tineretea si viata intr-o Romanie a libertatii supravegheate.
Agentii economiei subterane din epoca lui Ceausescu au lucrat cu acte in regula dupa 1989 si au avut sprijinul securisto-neonomenclaturist al puterii politice feseniste (PDSR, PSD, PD, PDL), avand drept obiectiv major incetinirea reformei pe toate planurile. Scopul lor a fost acela de a inlatura o eventuala concurenta a capitalistilor din Vest, care i-ar fi eliminat rapid de pe scena politica si economica a Romaniei. De aceea, ei au practicat izolationismul si au impus un discurs nationalist antioccidental. Tot o strategie a fost si acceptarea impunerii Conventiei Democratice la putere si venirea in functia de presedinte al Romaniei a lui Emil Constantinescu.
Nomenclatura criptocomunista avea si acolo oamenii ei de ordine. Adevaratul castigator a fost tot PSD-ul, prin intermediul PD-ului. Aghiotantul perestroikistului Iliescu, Petre Roman, a devenit al doilea om în stat, iar PD-ul, coparticipant la guvernare, a sabotat sistematic initiativele Conventiei. Coalitia a fost cea care a distrus Conventia. Misiunea PD-ului, partidul satelit al nomenclaturii, a fost indeplinita. Comunistii aveau o baza logistica puternica in teritoriu, in administratiile locale ramanand aceiasi oameni ai PDSR-ului. De asemenea, in structurile coercitive de justitie si politienesti se aflau aceiasi oameni fideli sistemului. Agentii infiltrati, cu misiunea de a submina coeziunea interna, sunt cei care au distrus si PNTCD-ul si actualmente tind sa distruga si PNL-ul. Partidele zise istorice nu mai aveau nici ele nimic in comun cu vechile partide interbelice, considerate un etalon de democratie, care insa, la vremea lor, au fost si ele implicate in afaceri nu tocmai ortodoxe si care nu au lasat un mare regret in sufletul poporului roman dupa 1947. Bestiile bolsevice au speculat mereu acest fapt si nu fara un real folos in randul prostimii din spatiul carpato-danubiano-pontic, ca sa folosim o sintagma la moda a istoricilor politruci ai national-comunismului. Asa am ajuns astazi sa traim alaturi de aceiasi nomenclaturisti vechi si noi. Batranii venerabili si-au scolit bine ucenicii. Comunismul nu s-a sfarsit. Jos Comunismul !!!
Adrian Constantin
https://plus.google.com/1047905668437992034..
Trimiteți un comentariu