16 martie 2011

Cum optimizăm conexiunea la internet


Dacă nu sunteţi experţi în domeniul informatic, există aplicaţii gratuite care ne ajută să optimizăm conexiunea la internet, astfel încât timpul eventual de aşteptare să scadă. Iată mai jos cinci astfel de aplicaţii.
Ashampoo Internet Accelerator 3 analizează computerul şi optimizează toate setările relevante cu un singur click. Nu necesită alte cunoştinţe, optimizarea se face automat. Noua versiune include un test pentru conexiunea la internet, pentru a vedea efectul programului. Utilizatorii avansaţi pot accesa manual toate setările. Cu ajutorul aplicaţiei veţi avea o conexiune mai rapidă la internet. Compatibil cu sistemele de operare Windows XP/Vista/7. Nu are interfaţă în limba română, dar are în limba bulgară sau maghiară (!). Dimensiunea fişierului ce trebuie descărcat este 5.48 MB.


SpeedConnect este o aplicaţie proiectată pentru Windows XP/Vista/7/2000/1998, care optimizează conexiunea la reţea şi aceasta conduce la o conexiune mai rapidă la internet. Dimensiunea fişierului ce trebuie descărcat este 1.96 MB.
Internet Accelerator are un număr limitat de caracteristici, dar pentru începători este aplicaţia potrivită. Este compatibilă cu sistemele de operare Windows XP/Vista/7. Dimensiunea fişierului ce trebuie descărcat este 1.05 MB.
TCP Optimizer este un program care nu trebuie instalat, se descarcă fişierul şi se rulează. Are o interfaţă sugestivă, fiind util atât începătorilor cât şi celor care posedă oarece cunoştinţe. Dimensiunea fişierului ce trebuie descărcat este de doar 644 KB.
BeFaster optimizează conexiunea la internet. Compania care produce soft-ul este din Turcia, aşa încât nu putem emite mari pretenţii.

Niciun comentariu: