19 decembrie 2010

Ofertă BitDefender de sărbători


Compania românească BitDefender, înfiinţată în 2001, vine cu o ofertă de sărbători: BitDefender Internet Security 2011 gratuit. Informaţia am găsit-o pe http://dan-blog.ro/ şi cred că merită promovată. În perioada 17 decembrie 2010 – 5 ianuarie 2011, se pot descărca licenţe gratuite pentru BitDefender Internet Security 2011. Licenţele, astfel descărcate, vor fi valabile timp de şase luni de la data instalării, iar dacă, ulterior, decideţi să cumpăraţi BitDefender Internet Security 2011, beneficiaţi de o reducere de 35%. Deşi, poate, consumă ceva resurse, merită încercat. Cum se procedează? Se descarcă aplicaţia de aici, iar aceasta va instala BitDefender Internet Security 2011, atunci când daţi dublu-click pe fişierul executabil descărcat anterior. Acest proces s-ar putea să dureze câteva minute, în funcţie de viteza conexiunii la Internet. Va mai trebui să vă creaţi un cont (gratuit) de utilizator BitDefender, pe baza căruia veţi avea acces la update-uri şi prin care antivirusul instalat pe calculatorul vostru va fi recunoscut ca fiind licenţiat pe o perioadă de 180 de zile ( 6 luni). Iată ce conţine standardul de securitate BitDefender Internet Security 2011: antivirus, antispam, criptare chat, protecţie identitate, antiphishing, verificare vulnerabilităţi şi firewall.

Dacă nu vă place BitDefender, puteţi încerca Comodo Internet Security, un antivirus gratuit, care poate fi descărcat urmând link-ul anterior. Rulează atât pe Windows XP, cât şi pe Windows Vista sau Windows 7. Nu este doar un simplu antivirus, are şi firewall şi antispyware. În plus, are şi scanare heuristică, ceea ce permite depistarea în ‘timp real’ a viruşilor. Referitor la setări, puteţi afla de aici care sunt cele mai potrivite.

2 comentarii:

Anonim spunea...

bravo acestei companii ce rezista inca pe piata IT!!!

la mine pe blog Bolsevicul de Ilici, tuna si fulgera din fundul haznalei istoriei?!?

Dumitru Caruntu spunea...

In Romania se mai intampla si lucruri bune, nu asa cum vedem, seara de seara, la tembeliziunile mogulilor, unde totul este prezentat catastrofic.