29 decembrie 2010

5 moduri de a descărca videoclipuri de pe YouTube


Dacă vreţi să aveţi download-ate anumite videoclipuri de pe YouTube, există câteva modalităţi de a face, simplu şi rapid, aşa ceva. Iată mai jos cinci metode.

  1. Internet Download Manager (IDM), ajuns la versiunea 6.04, este un program de doar 4.01 MB. Odată instalat, la fiecare pagină web ce cuprinde un videoclip apare butonul ‘Download this video’, click pe acest buton şi se descarcă videoclipul. Are şi interfaţă în limba română, dacă preferaţi înlocuirea limbii engleze. Formatul în care se descarcă videoclipul este .flv, dar, ulterior, puteţi trece videoclipul în alt format (vedeţi aici câteva idei de schimbare a formatului).
  2. YouTube Downloader – extensie Firefox este pentru cei care folosesc Mozilla Firefox ca browser web. După ce se instalează extensia, apare un buton pe care sa dă click şi videoclipul se descarcă. Formatul în care se descarcă videoclipul se poate alege dintre câteva variante (.flv, .mp4 etc.). Există şi interfaţa în limba română (pentru Firefox).
  3. Real Player este un program cu care se pot descărca videoclipuri de pe YouTube, dar şi de pe multe alte site-uri. După ce se instalează programul, pe site-urile cu videoclipuri (printre care şi YouTube) apare butonul ‘Download This Video’, click pe el şi descărcarea începe. Nu are interfaţă în limba română.
  4. YouTube Downloader este un utilitar freeware, ajuns la varianta 3.1.68, dimensiunea fişierului care trebuie downloadat fiind de 8.78 MB. După ce se instalează programul, se introduce URL-ul videoclipului şi se alege formatul, apoi click pe butonul ‘Download’. Nu are interfaţă în limba română.
  5. KissYouTube.com este un instrument online de descărcare a videoclipurilor de pe Youtube. Este util pentru cei care nu doresc să instaleze programe pe calculatorul propriu sau extensii ale browser-ului. Se introduce URL-ul videoclipului, de exemplu http://www.youtube.com/watch?v=dbITzwvWtW8&feature=related cu save în faţa lui ‘youtube’, adică de forma http://www.saveyoutube.com/watch?v=dbITzwvWtW8&feature=related.

Niciun comentariu: