7 decembrie 2010

Alte dezvăluiri de pe WikiLeaks


În ultima perioadă, site-ul Wikileaks (azi, 7 decembrie 2010, accesul la el este restricţionat, se pare) a prezentat dezvăluiri interesante, din care se pot deduce o sumă de adevăruri, nerostite până acum decât cu jumatate de gură. Astfel, HotNews.ro aminteşte de fraţii bolşevicilor români cu ochii oblici, chinezii, cei care, sub comanda unui tovarăş ministru, au atacat Google, în decembrie 2009. ‘În ianuarie 2010, Google a anuntat ca a fost victima unei serii de operatiuni de spionaj cibernetic. In acest fel, s-a reusit sustragerea de date personale si de mesaje private care apartineau disidentilor politici din China. Google a calificat atacul drept politic si a sustinut ca provine din China.’ Pentru alte amănunte, urmaţi link-ul de mai sus.

Alte dezvăluiri sunt reluate pe portalul de ştiri evz.ro: ‘Într-o discuţie a diplomaţilor americani cu fostul comisar UE pentru relaţii externe, Chris Patten, revelează o opinie deloc plăcută a acestuia despre România, considerată „un stat sălbatic”, arată documentele dezvăluite de WikiLeaks şi citate de The Guardian.
Iar din depeşele diplomaţilor americani la Chişinău s-a aflat că Vladimir Voronin a încercat să-l mintuiască pe Marian Lupu, liderul Partidului Democrat.
Tot în aceleaşi documente, Rusia e văzută ca un stat corupt până în măduva oaselor, în care toată lumea, de la Kremlin până la oficialii inferiori, membri ai serviciilor de securitate, oameni de afaceri şi crima organizată îşi dau mâna pentru a institui "un virtual stat mafiot".’ Să mai spună cineva că ruşii nu ‘meritau’ să găzduiască un Campionat mondial de fotbal.

Pe un alt site găsim şi cum era pregătită România, în 2004, pentru a intra în UE, că tot bate câmpii Pontilescu despre guvernarea PSD. ‘Noi informatii referitoare la tara noastra au iesit la suprafata din dosarele secrete publicate de Wikileaks. Romania este un „stat salbatic”, nepregatit sa intre in Uniunea Europeana, afirma in 2004 fostul comisar european pentru Relatii Externe, Chris Patten. Fostul comisar UE a dezvoltat si motivele care impiedicau Uniunea Europeana sa devina "o putere reala". Mai exact, Patten a vorbit despre trecutul dubios al unor lideri din statele care aderasera recent la UE, precum si despre"ochii de ucigas" ai fostului presedinte rus Vladimir Putin, in prezent prim-ministru.

Ce spunea Prostănacu’ în camapania electorală? Că Putin, cu ‘ochii de ucigaş’, nu agreează ‘România lui Băsescu’. Hai, românaşi roşii, mai înlănţuiţi odată România votând PSD-ul bolşevic şi rusificat. Se pare că tovarăşii pesedişti n-au învăţat nimic din istoria zbuciumată a neamului românesc.

2 comentarii:

Anonim spunea...

aceste scurgeri confirma adevarata stare de fapt din republica asta bananiera, aduse in aceasta stare de ilici si sleahta lui nomenclaturisti incompetenti...se pare ca julian asange a fost arestat la misto pt viol, caci nu se puteau lega de el pt aceste scurgeri rusinoase!!!rusine si americii pt treaba asta...daca tot avem freedom of speach lasa sa stim si noi ce gandesc altii despre mareata noastra tzara...

te astept la mine pe blog unde Micul Prostanel si Marele Prostanac dezbat incinsi la chilotzi originea minciunii in PSD?!?!?!?

Dumitru Caruntu spunea...

Corect, pana sa devenim o democratie autentica vor mai trece ceva ani. Un prim pas ar fi obtinerea de catre neocomunistii din PSD a unui procent < 20% la viitoarele alegeri. Am indoieli ca se va intampla asa dupa cum prezinta realitatea tembeliziunile mogulilor seara de seara.