12 noiembrie 2010

În timp ce parlamentarii pesedişti fac sex cu minore, liberalii roşii sunt reprezentaţi în Parlament de un violator


Tupeul şi nesimţirea necomuniştilor din PSD şi a liberalilor roşii depăşesc orice graniţă morală. În timp ce România trece printr-o criză economică, măscăriciul Radu Mazăre merge în vacanţă Papua Noua Guinee, cheltuind ceva bani, din cei ai fraierilor care le-au permis pesediştilor să fure totul în această ţară. Acum câteva zile aflăm că parlamentarii PSD, Robert Negoiţă şi Nicolae Bănicioiu, au făcut sex cu minore la şcoala de vară PSD. Astfel, membrul PSD, Ioana, martor în dosar, povesteşte despre relaţiile sale sexuale cu Robert Negoiţă, Nicolae Bănicioiu şi Adrian Enache:

"Am întreţinut acte sexuale cu Negoiţă Robert Sorin de mai multe ori în anul 2007 , după ce ne cunoscusem la hotel şi ţinusem legătura telefonic. Am întreţinut actele sexuale atât la el acasă cît şi la hotel. Întâlnirile nu au fost intermediate nici de Costan şi nici de Tera. Am primit bani de la Robert de mai multe ori, nu numai atunci când am întreţinut acte sexuale".

" La o petrecere organizată la Rin Grand Hotel l-am cunoscut pe Adrian Enache, cu care am ajuns să întreţin relaţii sexuale. În anul 2007, l-am cunoscut pe Bănicioiu Nicolae cu care am întreţinut o singură dată un act sexual, în anul 2009, în Delta Dunării, la o conferinţă PSD- şcoala de vară . Sunt şi eu membru PSD din 2009. S-a întâmplat pur şi simplu, nu am primit niciun ban pentru actul sexual întreţinut cu Nicolae Băniciou"

Dovada procurorilor că deputatul Negoiţă a făcut sex cu o minoră

Deputatul Negoiţă către Peşte: „Pregăteşte fetele în costum de baie! Peştele: „Sunt a XII-a. Nu le lasă părinţii să plece.

O câştigătoare a unui concurs de miss a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu pesedistul Bănicioiu

Cine e Robert Negoiţă

Fiscul a pus sechestru pe averea deputatului pesedist Robert Negoiţă pentru TVA neplătit de 10 milioane de euro, plus penalizări

Robert Negoiţă, 1603 case.

Iată cât de „săraci” şi „imaculaţi” sunt neocomuniştii din PSD. Trecem la liberalii roşii, acolo unde intra în Parlament sub sigla PNL, în 2008, Dan Bordianu, un fost violator. Acesta, împreună cu alţi doi amici, au fost condamnaţi în 1985, pentru viol, la 5 ani de puşcărie, cu executare. Pentru amănunte, urmaţi link-ul. Aceştia sunt liberalii roşii, care promovează în Parlamentul României democratice violatori şi alte gunoaie, dar ne dau lecţii de morală şi democraţie la tembelizor.

Iata cine-l facea cioban pe Presedintele Romaniei: un infractor jegos si un traficant de minore.

2 comentarii:

Anonim spunea...

libidinosi, perversi, hoti, manipulatori, demagogi, prostalai, panarame, paiatze, etc, etc...cama din astia e format psd-ul de cacao...

la mine pe blog Biserica Catolica cauta preotzi exorcisti caci se pare ca au dat dracii in ei, BOR nu are nevoie caci ei au batut palma cu Scaraotschi inca din anii '50 cand au inceput sa toarne la Securitate.....

Dumitru Caruntu spunea...

Asa-i, este toata flora si fauna. Dar in special hoti ai avutului public, doar Romania le-a lasat-o mostenire un cizmar, care, la randul lui, s-a purtat cu aceasta tara ca si cum ar fi fost mosia lasata mostenire de taica-su.