8 noiembrie 2010

Cum apare melodia din Winamp la status-ul Yahoo! Messenger


Atunci când asculţi muzică cu Winamp, îţi doreşti ca şi prietenii tăi din Yahoo! Messenger să vadă ce piesă asculţi în acel moment. Cum se poate, adică, să apară piesa la status? Pentru aceasta se parcurg mai mulţi paşi.
1. Se descarcă şi se instalează Yahoo! Messenger Now Playing, versiunea 4.7, apărută în aprilie 2010 (se poate descărca de aici). Acest plugin este compatibil cu Yahoo Messenger 10.0, Yahoo Messenger 9.0, 8.1 şi 8.0 şi poate fi instalat pe sistemele de operare Windows 7, Windows Vista, Windows XP sau chiar sisteme de operare Windows mai vechi. Pentru ca plugin-ul să funcţioneze trebuie ca Winamp-ul să fie o versiune 5.x sau mai nouă, dar nu mai mică de versiunea 5.
2. După ce s-a instalat plugin-ul, se opreşte Winamp-ul dacă este deschis şi se porneşte din nou (dacă este închis, se porneşte Winamp-ul). Odată deschis Winamp-ul, se selectează ‘Preferences’ din meniu (sau cu combinaţia de taste CTRL+P), se merge la ‘Plugins’->’General Purpose’, se dă dublu click pe ‘Yahoo! Messenger Now Playing 4.7', iar în căsuţa apărută se trece $A - $T (artist şi melodie), plus eventual alte opţiuni (le aveţi pe toate în căsuţa din stânga). Se dă click pe ‘Save’, iar când apare fereastra care spune că îţi schimbă status-ul, debifezi căsuţa şi se dă ‘OK’.

Yahoo Messenger Now Playing Arata melodia la status   Yahoo Messenger Now Playing

Niciun comentariu: