10 noiembrie 2010

Comuniştii „buni” şi „viermii” lui Băsescu


România este într-o situaţie dificilă din foarte multe motive. Unul dintre ele ar fi modul ciudat în care aşa-zisele elite din această ţară înţeleg realitatea. Deşi în Constituţia României este precizat faptul că „ libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şii libertatea credinţelor religioase nu pot fi îngradite sub nici o forma; nimeni nu poate fi constrans să adopte o opinie ori să adere la o credinţă religioasă, contrare convingerilor sale” (art.29, alin.1), oameni care se pretind ‘cu şcoală’ nu par să dea doi bani pe aceste ‘fleacuri’. Sunt înjurat la greu de deformaţi mintal, care nu înţeleg că trăim într-o ţară liberă, unde, culmea, ne mai permitem să avem opinii. Toate opiniile de pe acest blog se leagă de fapte şi evinemente, nu de viaţa particulară a personajelor (cum arată, cum se îmbracă etc.). Şi tot în ‘fraiera’ de Constituţie a României se precizează că „ libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine” (art.30, alin.6). Dar, se pare, că-n ţigăneala creeată şi de tembeliziunile mogulilor, care sunt un ‘exemplu’ pentru ‘civilizaţii’ României, demnitatea, onoarea şi viaţa particulară a unei persoane nu mai contează. Cei care, la tembeliziunea lui Vîntu, voiau respect nu au nici un respect pentru românii care, poate, nu vor sau nu au chef să-i înjure pe cei înjuraţi non-stop de ‘ziariştii’ lu’ Peşte. Acesta-i decorul în care, periodic, sunt înjurat pe acest blog de creierele spălate ale României. Şi aici nu-i vorba de beţivani analfabeţi, ci de persoane de la care aştepţi, inutil, să gândească.

Acum câteva zile, un medic „Ioan”, născut în Havîrna, care nu are curajul elementar să-şi dea numele, scria un comentariu de genul: „Deosebirea dintre voi, viermii lui Băsescu, şi Adrian Păunescu este aceea că Păunescu avea un talent imens pe când voi sunteţi zero” (citat aproximativ). În primul, tovarăşul ‘doctor’, nu sunt membru PDL, nu am nici o obligaţie faţă de Băsescu. În al doilea rând, noi, ‘viermii’, ne permitem, totuşi, în ţara creierelor spălate să avem opinii. Împuşcaţi-ne, tovarăşul doctor, deoarece ne permitem să refuzăm a linge fundul lui Păunescu. Acelaşi medic, la care nu m-aş duce bolnav fiind, mai compară linsul în fund al grohăitorului Păunescovici cu faptul că i se mai ia apărarea lui Băsescu uneori. Diferenţa este ca de la cer la pământ: în timp ce bardul bolşevic Păunescu făcea spălări de creiere pentru avantaje materiale, inclusiv funduri de minore extaziate de “Trăiască Ceauşescu!”, noi, viermii lui Băsescu, nu primim nimic, doar o facem din greaţa imensă stârnită de un Ilici, Năstase sau Vadim, care-l înjură pe actualul preşedinte fără a se uita în oglinda conştiinţei. Dar, fiind crescut în această comună de oameni ‘educaţi’, nu m-aştept, tovarăşu’ Ioan, la un alt limbaj şi la un mod de a gândi decât cel de vieme. Şi-ţi spun asta ca de la ‘vierme’ la vierme.

Ieri, 9 noiembrie 2010, am avut neplăcerea să citesc un alt comentariu, de la ‘Matei Corvin’. Laşul care se ascunde în spatele acestui nickname are locaţia Botoşani şi pretinde că este profesor, deşi după limbaj mi-am imaginat că-i cel mult gunoier. Tovarăşul profesor din Botoşani (?), probabil cu origini în Havîrna sau Mileanca, de ce nu chiar unul din personajele de pe aici (aş putea da şi nume, dar mi-e prea greaţă să o fac), mă ia la rost cum îmi permit să-i atac pe liberali, din moment ce ei ne-au dat (??!) banii, iar Băsescu ne-a luat şi că, ar fi bine, dacă tot îi iau apărarea să-mi ia mie 50% din salariu, iar lui să-i dea salariu integral. În primul rând, tovarăşe profesor, politica liberală de rahat ne-a adus în această situaţie, atunci când Tăriceanu a mărit fără nici o justificare economică numarul de bugetari, pensiile şi alte cheltuieli publice. Liberalii au aruncat ţara în criză prin politica de doi lei pe care au avut-o în anii 2007, 2008, aplicată cot la cot cu neocomuniştii din PSD. Îmi permit, în ţara creierelor spălate, să am această opinie. Te deranjează atât de tare? În al doilea rând, salariul se ia după nivelul de pregătire şi după cantitatea de muncă depusă, nu după simpatiile politice. Şi ca orice prostovan fără argumente, ‘Matei Corvin’ începe atacul la persoană: că sunt prost îmbrăcat etc. Păi, băi, educaţie de mahala, ştii zicerea: “Mai bine Golan, decât activist/ Mai bine mort, decât comunist!”. Adică, pe înţelesul tău de liberal roşu: Mai bine antiPSD, decât antiBăsescu/ mai bine antiPNL, decât liberal roşu şi în dungi. Şi mai citeşte cu atenţie articolele înainte de a-ţi da cu părerea, deoarece se pare că nu prea le înţelegi (mai citeşte o carte, chiar dacă eşti din Botoşani, Havîrna sau Mileanca). N-am spus nimic despre vina copiilor în acel articol, ci despre cei care au organizat acel examen. Dar, la mintea ta puţină, ai nevoie, probabil, de traducerea unor articole de pe acest blog.

Cum lingea grohăitorul Păunescovici fundul cizmarului dictator şi după 1989. Şi pe copii Timişoarei, împuşcaţi din ordinul lui Ceauşescu, cine-i plânge? Pe toţi martirii anticomunişti executaţi de bolşevici, adică de tovarăşii lui Ceaşcă, cine-i plânge? Teroarea, frigul, foamea, întunericul, jaful rusesc cine le plânge? Toţi lingăii dictaturii vor ajunge în Iad, dacă există aşa ceva. Doar o naţie de creiere spălate poate aplauda un lingău jegos, care aruncă cu noroi în memoria milioanelor de oameni ucişi de ciuma roşie, slăvindu-l pe unul din cei mai fioroşi dictatori. Trăim în continuare în RSR (Republica Securistică România). Iar aceasta se vede cel mai bine la televiziunile mogulilor.

2 comentarii:

Anonim spunea...

"comunistii buni" sunt buni doar pt moscova sau pt buzunarele lor...sa ii ia naiba....

la mine pe blog am comentat protestul lui mircea shpagasinul si al lui viktor ciutacuru...

Dumitru Caruntu spunea...

Asa-i, neocomunistii a fost cei care ne-au adus intr-o democratie bananiera, unde orice principiu sanatos este sugrumat de moguli, fosti bolsevici, lingaii ordinari etc. Iar memoria celor ucisi de dictatura rosie este mereu patata de un Vadim-Rudotel, de un Ilici-KGB, de un Nastase-ginere de fost ministru ceausist. Iar o tara care nu cinsteste memoria celor ucisi pentru libertate, nu poate progresa spre o democratie autentica si o libertate reala.