27 august 2009

Pentru posturile tv ale securistului Dan Voiculescu, România = familia Băsescu

Se pare că-n ţara aceasta există o singură problemă: Traian Băsescu (şi mai nou familia domniei sale). Cineva care ar reveni în România după câţiva ani (timp în care a pierdut contactul cu actualitatea românească) şi ar privi la postul de televiziune “Antena 3”, ar putea crede că Băsescu este singura piedică în a trăi bine în ţara lui Voiculescu, Becali sau Vadim. Pentru alde Stan, Ciutacu şi toată gaşca care îi ciuguleşte din palmă lui Voiculescu, duşmanul românilor este Băsescu. Alte subiecte nu există. Doasarele de corupţie ale lui Adrian Năstase nu există, carenţele justiţiei nu există, ţiganiada din Italia şi nu numai nu există, marile averi făcute ilegal nu există, criza economică nu există. Pentru gaşca de “profesionişti” ai antenuţelor există o singură temă: “Să moară politic Traian Băsescu!”. Indiferent dacă vor reuşi sau nu, aceştia pot oferi un preţios material didactic studenţilor de la jurnalism din România viitoare (de peste 50 de ani, când poate vom fi şi noi mai civilizaţi) despre cum poţi dovedi o lipsă crasă de deontologie profesională.

P.S. Dacă tot este acuzat Băsescu pentru ceea ce face o rudă de-a sa, de ce nu este aplicată aceeaşi logică şi în alte cazuri, cum ar fi: tatăl securist al lui Geoană, socrul ministru bolşevic al lui Adrian Năstase etc. Sau pentru gaşca de mincinoşi de la “Antena 3” e mai grav să iei nişte bani decât să nenoroceşti acest popor, cum au făcut bolşevicii, inclusiv rudele unor personaje care ne dau lecţii de justiţie şi moralitate la posturile securistului Voiculescu. În România nu contează până la urmă adevărul, contează doar dacă cei care fac aprecierile te simpatizează ori nu. Aşteptăm hoarda pesedistă să încalece din nou presa şi să scape şi jurnaliştii “Antenei 3” de corvoada Traian Băsescu. Cu un Prostănac în fruntea ţării, subiectele “Antenei 3” ar fi altele: cum creşte iarba duminica, cum fundaţia “Dan Voiculescu” mişcă România etc. Până atunci, pe el, băieţi, desfiinţaţi-l. Ce contează că l-au votat nişte fraieri, iar alţi (sau aceeaşi) fraieri chiar cred în faptele sale.

În filmuleţul de mai jos se vede educaţia acestui securist, dovada clară a faptului că la “Antena 3” nu se dezbat idei şi se propun soluţii, ci se execută ordinele unui individ îmbogăţit cu banii din conturile lui Ceauşescu.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Nu e tirziu sa speri, ca putem intoarce istoria in favoarea noastra ! ORICE ROMAN POATE FI SI CAMPION SI POATE AJUNGE MAI SUS DE LOCUL II !

princeradu.wordpress.com

Vino la vot, participa in campania electorala !