15 ianuarie 2011

Cum gândesc liberalii, între două limbi date neocomuniştilor şi securiştilor


În ultimii ani am asistat la spectacolul grotesc al calomnierii oricărei persoane pe care mogulii Vântu sau Voiculescu o considerau aducătoare de rating. Deşi nu sunt un fan al Elenei Udrea, n-am să înţeleg niciodată cât misoginism jegos pot avea unii liberali şi pesedişti atunci când cetăţeanul român Udrea Elena este atacată din tot felul de motive precum: de ce este blondă, de ce poartă tocuri etc (dar de ce, tanti România, Prostănacu’ locuieşte cu soacră-sa şi plăteşte o chirie infimă?). De aceea, în cele ce urmează, îmi permit să aplic aceleaşi standarde morale, precum cele aplicate de tembeliziunile mogulilor actualului Preşedinte al României, unui parlamentar liberal, femeie şi domnişoară, în 2009, numită Alina Gorghiu. Cam ce studii are fruntaşa liberală (urmaţi link-ul anterior): 1997-2001, Facultatea de drept, Universitatea creştină Dimitrie Cantemir (instituţie particulară de învăţământ, unde banii fac legea), 2004-2008, Ştiinţe economice, Universitatea din Piteşti (celebră, probabil, printre poliţiştii spăgari din Piteşti). Faptul că PCR-ul (pile-cunoştinţe-relaţii) n-a murit în România, ci trăieşte bine-mersi prin PSD+PNL+PC+PRM, o dovedeşte ascensiunea domnişoarei Gorghiu: în timp ce era studentă la ‘celebra’ Universitate din Piteşti, este promovată consilier al preşedintelui AVAS, în perioada 2007-2008, doar pe liberalii roşii îi durea-n cot de banul public şi de ‘specialiştii’ care se ocupă de aceşti bani. Dar cum gândeşte un ‘specialist’ liberal se poate afla dintr-un interviu acordat ‘Academiei Caţavencu’, prin 2009, de către deputata PNL Alina Gorghiu. Afirmă ‘inteligenta’ PNL-ului: „În politică am intrat prin 2001, s-a întâmplat nu dintr-o pornire doctrinară cu PNL, ci doar pentru a ajuta nişte prieteni.” Adică, dragii mei, pe domnişoara Gorghiu nu alde Brătienii ii dădeau fiori erotici, ci dorinţa de a face nişte trafic de influenţă, de a pune o vorbă bună pentru ‘prietenii care este’. În acelaşi interviu este întrebată cum a intrat în avocatură, dacă a dat binecunoscuta şpagă de 10.000 de euro, cerută de o justiţie de cacao. Şi ‘specialista’ PNL-ului este sinceră: „Bine, buna practică a celor 10.000 de euro s-a menţinut la intrarea în avocatură, dar eu nu aveam aceşti bani (că dacă îi avea … - n.m.). Un prieten avea un prieten care cunoştea un avocat ce mi-a dat semnătura salvatoare.” Ce se înţelege de aici? În primul rând că Justiţia din România este coruptă, iar datorită acestei stări de lucruri România are mari probleme în UE şi nu numai. În al doilea rând, pe peneliştii roşii îi doare undeva de lege şi stârpirea corupţiei, ei înşişi fiind cu corupţia în gură şi în conturi. Dacă tot s-a aliat cu securistul Voiculescu, Crin cel cret*n a şters cu buretele memoria martirilor liberali ucişi în temniţele comuniste, cei care au preferat să moară decât să facă pactul cu diavolul roşu. Iar plata pentru trădători este una singură: moartea politică.

2 comentarii:

Anonim spunea...

petroliberalii au ajuns de mult niste lichele josnice fara nici o legatura cu ideologia liberala moderna...chucky ii duce spre inaltele culmi ale socialismului petroliberal cu fiecare tampenie pe care o emana...

la mine pe blog Tiriac Jr. da in judecata statul roman pentru fiecare "linie" pierduta in alea 8 ore cat a fost arestat!!!

Dumitru Caruntu spunea...

Asa-i, Crin Antonescu pare decis sa-l depaseasca pe Geoana in clasamentul prostanacilor.