7 decembrie 2009

Sondajele mogulilor – un mijloc de manipulare


Să mori de râs când auzi de “institutele independente”, care au dat exit poll-urile din seara de 6.12.2009, dacă n-ar fi de plâns. Cea mai mare diferenţă a dat-o INSOMAR, controlat de Sorin Ovidiu Vîntu. Lacheii lui Vîntu nu s-au încadrat nici măcar în marja de eroare, care este de plus/minus 1 %, în astfel de cazuri. Astfel, “profesioniştii”, dirijaţi de prietenul lui Geoană (Vîntu), au demonstrat că Tatulici nu l-a lovit degeaba pe “prinţişorul cizmarului”, în 1989. A doua diferenţă eronată a fost dată de CCSB, institutul Cameliei Voiculescu, fiica securistului Dan Voiculescu. Cum putea aceasta să nu fie la fel ca tăticul ei, cel care nu are nici o deontologie profesională, atunci când cenzurează tot ce are legătură cu adevărul la antenuţele sale. Iar al treilea institut a fost CURS, acolo unde Hrebenciuc îşi mai bea cafeaua. Şi cum CURS a realizat sondajul marca “Hrebenciuc” pentru TVR, a ieşit de-o manipulare. Şi cum să nu fie astfel, atunci când TVR-ul tovarăşului Sassu întrerupe un film documentar, înainte de turul II, pentru a transmite un miting electoral al Prostănacului în judeţul Constanţa, dar nu întrerupe o emisiune plicticoasă în dimineaţa zilei de luni, 7.12.2009, pentru a difuza rezultatele reale ale alegerilor comunicate de BEC, după centralizarea a 90% din totalul voturilor. Aceşti manipulatori ordinari trebuie să răspundă într-un fel sau altul în faţa legii, dacă se mai aplică legea în România.

Tovarăşii pesedişti au uitat că nu mai suntem în lagărul sovietic, pentru a manipula poporul. Zarva pe care o fac aceste gunoaie roşii nu aduce decât deservicii României. Pentru aceşti bolşevici această ţară nu contează, contează doar ciolanul pe care vor să-l apuce. Numai cu ce argumente tâmpite pot veni. De exemplu, unul din ele este acela că numărul voturilor nule este dublu faţă de diferenţa de voturi dintre cei doi candidaţi. Ce are, tovarăşi, sula cu prefectura? Dacă 1,3% dintre români prezenţi la vot n-au nimerit patrulaterul sau şi-au anulat, votul ce treabă are aceasta cu diferenţa de voturi. E adevărat, tovarăşi, că pe timpul fostului PSD, numit PCR, voturile nule treceau automat la cine trebuie, dar a cam trecut acea perioadă. Neocomuniştii din PSD vor obţine, din acest tărăboi, un singur lucru: pierderea răbdării de către oamenii acestei ţări, cei care văd cum aceşti trepăduşi, care au încălcat legea în ziua votului, proclamă după aceea lipsa corectitudinii.

În final, două fraze despre un jeg al politicii româneşti, liberalul Ludovic Orban. După ce ani de zile l-a atacat continuu pe Preşedintele României, folosind un limbaj de mahala, după ce nu are nici o treabă cu doctrina liberală, după ce s-au scris zeci de pagini despre ilegalităţile comise de acest “lăutar” la Ministerul Transporturilor, pe când era ministru, să schimbi haine, ca la fotbal, cu neocomuniştii din PSD şi să le ţii isonul la bătut câmpii cu fraudarea, deja este prea mult. Aceste alegeri au arătat că între cântăreţul dictatorului, V.C.Tudor, cel care, de câte ori pierdea, ţipa “fraudă” şi liberali gen Orban nu există nici o diferenţă.


Niciun comentariu: